+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Timmerman Vastgoedonderhoud - Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Ymatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.900 - € 3.400 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Altijd al aan de slag willen gaan voor een toonaangevend bedrijf in de regio?
Lees dan snel verder!

Wij zijn opzoek naar een Timmerman Vastgoedonderhoud - Amsterdam. Het betreft een functie voor 40 uur per week en het salaris bedraagt € 2.900 - 3.400.

Wat ga je doen? 
In je rol als servicemonteur krijg je de kans om in een veelzijdige baan reparaties te verrichten en onderhoud uit te voeren. De rode draad in je werk is om samen met het team namens de opdrachtgevers service te verlenen aan bewoners. Dankzij jouw werk maak je bewoners blij, geef je ze een veilig gevoel en help je om een thuis te creëren. In je dagelijks werk ben je bezig met mutatie- en onderhoudswerkzaamheden, zoals: vervangen van keukens, tegelwerkzaamheden, stucadoorswerk, timmerwerkzaamheden, elektra en loodgieterswerk, schilderwerk en het uitvoeren van inspecties. Zo vervang je hang- en sluitwerk, repareer je sanitair, verhelp je een lekkage en herstel je een inbraakschade. Geen dag is hetzelfde! De combinatie van zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren, duidelijk communiceren en mensen helpen is wat deze baan zo uitdagend maakt. Om de reistijd zoveel mogelijk te beperken, zijn onze servicemonteurs zoveel mogelijk actief in een kleine regio en gekoppeld aan een vast aantal panden.


Meer informatie

Wij bieden een markt conform salaris volgens de in het bedrijf geldende CAO. ADV dagen, pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen. Daarnaast bieden wij ofwel een detacheringsovereenkomst voor langere tijd of gaat je direct bij één van onze opdrachtgevers in dienst. Bij iedere tijdelijke overeenkomst via Ymatch houden wij rekening met; 

  • Pensioenregeling
  • 25 vakantie dagen per jaar
  • 8,33% vakantiegeld
  • Extra ADV dagen volgens de geldende CAO 
  • Reiskosten / Onkosten vergoeding a 0,21 cent
  • Op termijn een vast contract. (Wij werken altijd naar een overname direct in dienst)
  • Voor deze functie is het salaris € 2.900 - 3.400 (dit is altijd afhankelijk van jouw ervaring)
  • Overige voorwaarden geldend bij de opdrachtgever

(Het unieke nummer van deze vacature is: 4561)



Gevraagd

Wij zoeken iemand met de onderstaande capaciteiten / opleidingen. Heb je dat niet maar zie je jezelf wel in deze functie passen? Neem dan even contact op. Wellicht kunnen we je opleiden. 

Je hebt een afgeronde timmermanopleiding die oog heeft voor vakmanschap. Daarnaast heb je (enkele jaren) ervaring als servicemonteur, of in een vergelijkbare functie en niet geheel onbelangrijk: je kunt goed overweg met een smartphone voor het afwerken van je werkzaamheden. Je vindt het leuk om problemen op te lossen, mensen te helpen en hebt ervaring in het onderhoudsproces met bonnenwerk en mutatiewerkzaamheden. Als geen ander weet jij wat het is om allround servicemonteur te zijn en vindt het minstens zo belangrijk als wij om creatief en oplossingsgericht te werk te gaan. Je werkt graag zelfstandig en bent in staat zelf uitdagingen in je werk op te lossen. Tegelijkertijd voel je je ook thuis in een team.
Je bent je ervan bewust dat jij het visitekaartje bent. Je staat graag in contact met mensen en weet dat je bij mensen in huis te gast bent tijdens jouw werk. Je kunt hier goed op inspelen, omdat jij je snel kunt aanpassen aan een diversiteit aan mensen. Communicatief goede vaardigheden zijn een must! En niet onbelangrijk: je beschikt over een rijbewijs.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in