+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Financieel Adviseur Hypotheken Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.

Onze opdrachtgever (aangesloten bij een landelijk werkende franchiseorganisatie) is bijna 35 jaar geleden in West-Friesland gestart met zijn eerste hypotheekadvieskantoor. Drie jaar geleden is daar in Amsterdam een 2e kantoor bijgekomen en inmiddels is de inkt onder de overeenkomst voor een derde vestiging (omgeving van Beverwijk – Velsen) opgedroogd. Tijd om op zoek te gaan naar een Hypotheekadviseur met een ondernemende instelling.

De locatie van jouw werkzaamheden zal afhankelijk zijn van je woonplaats, maar – zeker bij de start – zal de nodige flexibiliteit worden gevraagd.

Ben jij de adviseur die op zoek is naar groeikansen? Dan komt Kraai Recruitment graag met jou in contact, want een (toekomstige) rol als Vestigingsleider behoort zeker tot de mogelijkheden.


Gevraagd

Je begeleidt de klant bij een belangrijk proces, waarbij accuraatheid, klantgerichtheid en vertrouwen belangrijke eigenschappen zijn. Je bent een representatieve, positief ingestelde collega, gericht op samenwerken; je kunt echter ook zeer goed zelfstandig uit de voeten. Bij voorkeur stroomt er ondernemersbloed door je aderen en wanneer je ook nog eens beschikt over een relevant netwerk, dan halen wij je door een ringetje.

En dan nog even het afvinklijstje ….

  • een HBO werk-, denk- en communiceerniveau
  • de juiste WFT certificering
  • werkervaring bij een tussenpersoon is gewenst
  • een proactieve, commerciële instelling


Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Je gaat aan de slag bij een professioneel, goed georganiseerd en uitstekend draaiend financieel advieskantoor (hypotheken, leningen en verzekeringen). Een grote schare trouwe klanten, goed georganiseerde lokale marketingactiviteiten, de hoeveelheid doorverwijzingen én het uitstekende rapportcijfer (een 9,9 op Advieskeuze) zijn belangrijke peilers onder dit succes.

De laatste peiler wordt gevormd door de kwaliteit van de 5 adviseurs en de 5 assistenten; deze geoliede machine draait al jaren soepel op het hoogste niveau.

Zoals gezegd wordt er binnenkort een 3e vestiging (in de IJmond) geopend. Er valt direct dus veel werk te verzetten, waarbij de nodige flexibiliteit van jouw kant gevraagd wordt. Mede door jouw inzet moet ook deze locatie een succes worden. En wie weet …. wanneer jij beschikt over de juiste kwaliteiten en capaciteiten, kun jij zomaar Vestigingsleider worden.

Bij dit alles kun je rekenen op een zeer goed basissalaris (tot ± € 4.200,- op basis van FT, afgestemd op jouw kennis, kunde en ervaring), een bonusregeling en verder alle middelen om je werk op topniveau uit te voeren.


Is dit jouw nieuwe functie?

Als Adviseur Hypotheken ben jij jouw relaties van dienst bij het afsluiten van een hypotheek, financiering of verzekering. Je adviseert en begeleidt starters, doorstromers en ophogers bij het afsluiten van een hypotheek. Omdat men is aangesloten bij een landelijk opererende franchiseorganisatie, kun je hierbij putten uit alle mogelijke geldverstrekkers in de markt.

Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega-adviseurs en de onmisbare assistenten.

Is het jouw ambitie en beschik je over de juiste kwaliteiten? Dan ligt een rol als Vestigingsleider mogelijk op je te wachten.

Is dit jouw nieuwe job? Dan komen wij graag met jou in contact.
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in