+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Financieel Adviseur met Wft Hypothecair Krediet Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.450 - € 2.950 p/m

Vacatureomschrijving

Wil jij schitteren als Financieel adviseur? Bij YoungCapital NEXT helpen we jou kosteloos je Wft Hypothecair Krediet certificaat te behalen!

Wat ga je doen?

Ben jij klaar om de financiële wereld te veroveren? Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, of andere delen van Nederland woont, wij hebben de perfecte start voor jouw carrière als Financieel adviseur! In de financiële sector wachten afwisselende en veelzijdige kansen op je. Met je Wft Hypothecair Krediet certificaat kun je aan de slag als klantadviseur binnen de hypothekenbranche of ga je aan de slag als hypotheekacceptant bij een vooraanstaande hypotheekverstrekker. Binnen de financiële dienstverlening hebben alle functies één ding met elkaar gemeen: je hebt een Wft Basis certificaat nodig om te schitteren, en na het behalen daarvan gaan we voor jou aan de slag om je Wft Hypothecair Krediet certificaat te behalen.

Bij YoungCapital NEXT bieden wij maandelijks een uitgebreide training aan, speciaal ontworpen om jou voor te bereiden op het behalen van je Wft Hypothecair Krediet certificaat. Slechts een dag na afronding van de training kun je het examen afleggen. Daarna begint jouw avontuur in de financiële wereld pas echt!

Let op: Deze functie vereist dat je drie dagen in drie weken op ons kantoor in Hoofddorp aanwezig bent voor training en ondersteuning! 

Wat bieden wij:
Na het behalen van je Wft Basis certificaat (die je in je eigen tijd, op onze kosten kan halen) volg je een driewekelijkse training om je Wft Hypothecair Krediet te halen. Daarna zetten wij ons in om jou de perfecte uitdaging te bezorgen bij bedrijven zoals Rabobank, ING, de Volksbank of andere toonaangevende organisaties in de finance. Bij YoungCapital NEXT nemen we je bij de hand en begeleiden we jou gedurende twee jaar om je te ontwikkelen tot een volwaardig Financieel adviseur of Klantadviseur. Je volgt boeiende trainingen en krijgt een vaste Talentmanager die altijd voor je klaarstaat. 

Vertel me meer…
Bij YoungCapital NEXT openen wij de deuren naar een opwindende carrière in de financiële sector! Ben jij tussen de 32-40 uur per week beschikbaar en klaar voor deze geweldige kans? Solliciteer dan direct en begin jouw avontuur als Financieel adviseur met Wft Hypothecair Krediet. 


Wat wij bieden
  • Het kosteloos behalen van jouw Wft-diploma's;
  • Een lekker startsalaris: verdien tussen de € 2450,- en € 2950,-;
  • Diverse kansen en doorgroeimogelijkheden in een afwisselende en veelzijdige sector;
  • Een traineeship van 1,5 tot 2 jaar met persoonlijke begeleiding door een talent manager.
Wat wij vragen:
  • Minimaal een diploma mbo niveau 4; met aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
  • Jij staat open voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus MBO, HBO, UniversiteitPlaatsHoofddorpWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), TraineeshipsSalarisindicatie €2.450 Per maand Verantwoordelijk voorHet adviseren van klantenGepubliceerd op09-04-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in