+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Duty Manager (Schiphol) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Smart Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Klaar om de cockpit van jouw carrière te besturen op de dynamische luchthaven Schiphol? Wil jij de schakel zijn die de veiligheid en efficiëntie van een van 's werelds drukste luchthavens naar nieuwe hoogten tilt? Als Duty Manager, van de afdeling vrachtbeveiliging, speel je een cruciale rol in het hart van de luchtvaartoperaties.

Voor wie ga je aan de slag?

Stel je voor dat je de regisseur bent van een 24/7 spektakel, waar veiligheid de hoofdrol speelt. Onze klant is een beveiligingspionier met een passie voor constante verbetering. Op Schiphol, waar chaos en bedrijvigheid hand in hand gaan, streven ze naar niets minder dan een luchthaven die de luchtvaart zo veilig mogelijk maakt.

Als onze Duty Manager, ben jij de kapitein van de dagelijkse operaties op het buitenperceel van Schiphol. Je staat zij aan zij met onze shiftleaders om de show soepel te laten verlopen. Maar jouw blik reikt verder dan vandaag; je ziet de toekomst en begrijpt de uitdagingen die daar liggen. Jij bent de auteur van innovatieve oplossingen en plannen.

Je leidt niet alleen 2 tot 3 shiftleaders, maar ook indirect 15 toegewijde Team Leaders en 70 beveiligingsagenten. Je deelt je visie, ontwikkelt talent, en neemt je team mee op een reis van groei en succes.

Je droombaan?

Als lid van het Management Team van Operations ben je mede-architect van de strategische toekomst. Je jaagt kwaliteit na, houdt het jaarplan in het vizier en stuurt bij waar nodig. Je bent de verbindende schakel met Schiphol, levert belangrijke rapportages en creëert actieplannen voor ons personeel. Jij bent de motor achter continue verbetering.

Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?

Dus, wie ben jij? Jij bent die authentieke leider, geen fan van de gebaande paden, maar een ontdekkingsreiziger van vernieuwing. Je bent een teamspeler met leidinggevende ervaring in de operatie. Je hebt je associate degree of Hbo-kaart in de pocket, aangevuld met aantoonbare relevante ervaring. En je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Het draaien van onregelmatige diensten tussen 06:00 en 22:00 uur? Voor jou geen probleem, in de hectiek van Schiphol kom jij pas echt tot leven. Stress is jouw vriend, en je woont op een steenworp afstand van de luchthaven.

Ben je klaar om de luchtvaart veiliger te maken en jouw stempel te drukken op de toekomst van Schiphol? Dan is het tijd om de eerste stap te zetten. Laat ons weten dat jij de regisseur bent die we zoeken!

Wil jij je vastbijten in deze uitdagende functie? Reageer dan snel en stuur je cv naar ons door. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hilde Renes via 06-4075786 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wat krijg je hiervoor terug?
  • Een salaris tussen de 56k en 70k per jaar, afhankelijk van je ervaring,
  • 27 vakantiedagen,
  • Aantrekkelijke bonussen,
  • Een solide pensioenplan,
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
  • Last but not least, een team dat staat te popelen om met jou samen te werken.


Bedrijfsomschrijving

Stel je voor dat je de regisseur bent van een 24/7 spektakel, waar veiligheid de hoofdrol speelt. Onze klant is een beveiligingspionier met een passie voor constante verbetering. Op Schiphol, waar chaos en bedrijvigheid hand in hand gaan, streven ze naar niets minder dan een luchthaven die de luchtvaart zo veilig mogelijk maakt.Als onze Duty Manager, ben jij de kapitein van de dagelijkse operaties op het buitenperceel van Schiphol. Je staat zij aan zij met onze shiftleaders om de show soepel te laten verlopen. Maar jouw blik reikt verder dan vandaag; je ziet de toekomst en begrijpt de uitdagingen die daar liggen. Jij bent de auteur van innovatieve oplossingen en plannen.Je leidt niet alleen 2 tot 3 shiftleaders, maar ook indirect 15 toegewijde Team Leaders en 70 beveiligingsagenten. Je deelt je visie, ontwikkelt talent, en neemt je team mee op een reis van groei en succes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in