+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Teamleider Planning Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Klomp

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Samen met jouw team heb jij één doel; een optimale planning voor elke klant. Anderen helpen groeien, efficiënt werken en de beste resultaten behalen, dát is jouw drive! Is dit jouw profiel? Solliciteer dan snel en teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek!

Functiebeschrijving:
Als Teamleider Planning bij Klomp Technisch Beheer B.V. in Amsterdam-Noord ben je aansturend maar ook meewerkend voorman/vrouw. Je stuurt een groep van 3 planners aan. Daarnaast bestaat het team uit 14 monteurs en 8 dakdekkers voor service en onderhoud. Het is jouw taak om jouw teamleden aan te sturen, te begeleiden en te ontwikkelen naar een hechter team. Jij geeft de teamleden zelfvertrouwen en helpt ze verder te ontwikkelen. Het verhogen van samenwerken, goed en effectief communiceren en het verhogen van prestaties staan hierin voorop.
Je zorgt ervoor dat jouw team zich kan blijven ontwikkelen, je signaleert verbeteringen voor interne processen en treedt op als eerste aanspreekpunt. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de dienstverlening en zorg je ervoor dat zowel klant als organisatie tevreden is en blijft.

Jouw dagelijkse verantwoordelijkheden bestaan uit:
• Functioneel aansturen van het team van planners en monteurs;
• Opstellen van de personeelsplanning t.b.v. de storingsdienst (24/7) op basis van beschikbare capaciteit, kennis en kunde;
• Zorgen dat de voortgang van de operationele uitvoering volgens planning verloopt en niet stagneert;
• Zorgen dat de preventieve onderhoudsactiviteiten gepland worden op basis van beschikbare capaciteit en competenties;
• Maken van een planning van het operationele team, materiaal en middelen, zodanig dat de voortgang van de operationele uitvoering volgens planning verloopt en niet stagneert;
• Bewaken van operationele planning (voortgang);
• Inrichten en optimaliseren van de bedrijfsprocessen binnen het planningsteam;
• Organiseren en/of ondersteunt projecten, themabijeenkomsten, trainingen, interne evenementen en vergaderingen;

Je komt terecht in het team Klomp Technisch Beheer B.V. en rapporteert direct aan de Manager Service en Onderhoud. Naast hard werken en snel schakelen is er ook ruimte voor gezelligheid en humor. Zo halen we elke vrijdag samen broodjes voor de lunch en we hebben in de middag een borrel om de week af te sluiten.

Gevraagd

Onze Teamleider Planning
Je hebt aantoonbare ervaring in leidinggeven, ruime ervaring met plannen en jij weet als geen ander om analytische vraagstukken op te lossen. Je vindt het leuk om een team te enthousiasmeren, je schrikt niet van een complex vraagstuk en je wordt blij van het 'leggen van de puzzel'. Je bent een echte teamleider die andere kan enthousiasmeren en meekrijgen in jouw doelstellingen. Je ziet het potentieel van je team en weet deze te versterken.

Je profiel ziet er als volgt uit:
• Je kan goed plannen en snel schakelen. Je zorgt er voor dat de planning wordt behaald, je weet wat hiervoor nodig is en kan snel schakelen indien de situatie hierom vraagt;
• Je bent een motivator en in staat anderen te enthousiasmeren. Je begrijp teamdynamiek en weet een groep met verschillende karakters aan te sturen;
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt de klant vriendelijk te woord staan, communiceert duidelijk naar de monteurs en je collega's;
• Je pakt zaken snel op, bent stress bestendig en houdt overzicht op wat er speelt;
• Je hebt ervaring met administratieve processen en kan goed overweg met de computer en diverse systemen;

Aanbod

Wat biedt Klomp jou?
Bij Klomp is jouw inzet de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan:
• Uiteraard een goed salaris;
• 25 vakantie- en 13 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband);
• Goede reiskostenvergoeding, laptop en telefoon;
• Werken bij een bedrijf waar je trots op kunt zijn;
• Voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij Klomp
Met zestig jaar ervaring en ruim honderd gespecialiseerde medewerkers bedient Klomp duizenden opdrachtgevers in westelijk Nederland op het gebied van energie, installatietechniek, daktechniek, beheer en onderhoud en dat alles in het licht van de meeste duurzame oplossingen.
Klomp is een echt familiebedrijf. Iedereen kent en helpt elkaar. Klomp bruist van dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Kom werken bij Klomp! Teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek! Meer weten over hoe het is om bij Klomp te werken, bekijk dan onze Werken-bij-Klomp pagina.

Solliciteren
Heb jij er ook zo'n zin in om aan de slag te gaan als Teamleider Planning bij Klomp B.V.? Solliciteer dan direct! Jouw sollicitatie komt binnen bij Joyce Steenkamp, HR medewerker/Recruiter Klomp B.V. Bel naar het telefoonnummer 06-28748087 of Whatsapp mij! Liever contact via de mail? Mail dan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Binnen een aantal werkdagen neem ik contact met je op. In een persoonlijk gesprek zullen we verder kennismaken en ingaan op jouw motivatie en ambities. Neem gerust contact met mij op. Dat vind ik enorm leuk en ik ga graag met je in gesprek!
Tip: Bij Klomp kun je in deze functie je hart ophalen met talrijke spraakmakende projecten. Nieuwsgierig naar voorbeelden van deze projecten? Check dan onze projecten-pagina en en volg ons op LinkedIn!

Uren

40 uur
Minimaal 32

Salaris

Wordt tijdens het sollicitatieproces besproken
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in