+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Field Coach Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Via Lott

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Opleidingsbudget, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Ben jij de energieke Field Coach die het beste uit onze telecom monteurs weet te halen? Wil jij de schakel zijn tussen onze experts, collega's op kantoor en partners? Via Lott is voor haar opdrachtgever voor vast dienstverband op zoek naar een enthousiaste Field Engineer in Amsterdam.
Wij geloven dat werken niet alleen resultaatgericht, maar ook leuk moet zijn! Field Coach ben jij de onmisbare schakel die niet alleen met toewijding werkt maar ook een glimlach op het gezicht van onze experts tovert. Als Field Coach sta je aan de frontlinie van onze operaties. Jouw missie? Het behartigen van de belangen van onze monteurs én van onze opdrachtgever. Jij coacht, ontzorgt en optimaliseert, zodat onze experts kunnen shinen in hun vak.

Jouw verantwoordelijkheden
  • Vertegenwoordigen van de wensen van ons monteursnetwerk richting collega’s op kantoor en partners, en vice versa.
  • Begeleiden van training- en feedbacksessies om de kwaliteit van onze monteurs naar een hoger niveau te tillen.
  • Actief deelnemen aan het onboarding traject en communiceren van werkafspraken om de tevredenheid van de klant en betrokkenheid van de expert te waarborgen.
De opdrachtgever
Onze opdrachtgever regelt alles van verwarming en wifi tot rookmelders en televisie bij mensen thuis, namens grote merken. Ze boosten de quality of life door te zorgen dat je altijd kunt internetten, 's avonds een warme douche hebt, en zonder moeite met je tante in Australië kunt bellen. Telecom-, energie, zorgsector – ze doen het allemaal. Hoe ze dat doen? Door op hun eigen, unieke manier de volledige klantreis voor consumenten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Wat resulteert in dat zij ongeveer 1 miljoen mensen per jaar blij maken met haar service. En daar zijn zij trots op.


Gevraagd

Jouw profiel
Jij, als Field Coach, bent de dynamische held met een flinke dosis humor! Met jouw communicatieve skills ga je zonder moeite die lastige gesprekken aan. Geen uitdaging is te groot, want jij bent een hardwerkende, gestructureerde topper. Doelen? Check. Strategie? Dubbel check. In het veld ben jij niet alleen een toegewijde kracht, maar ook diegene met een lach op het gezicht. Daarnaast neem je het volgende mee:
  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau.
Het aanbod
Bij deze vacature ga je direct in vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever biedt de volgende arbeidsvoorwaarden aan:
  • Aantrekkelijk salaris tussen € 2.500 en € 3.500 op basis van ervaring;
  • Flexibel en hybride werken met eigen werktijden en ontmoetingsplek in Amsterdam;
  • Onbeperkte vakantiedagen, goed geregeld pensioen zonder eigen bijdrage en jaarlijkse winstuitkering;
  • Maandelijks budget voor sportlessen, jaarlijks opleidingsbudget en toegang tot een psycholoog.
  • Ontbijt, lunch, snack en diner, alles is tot in de puntjes verzorgt


Bedrijfsomschrijving

Over Via Lott
Via Lott is dé expert voor end-to-end ondersteuning bij recruitment. We zijn innovatieve pioniers, gebruikmakend van data-driven methoden voor het aantrekken van juiste talenten. Met expertise in het opbouwen van werkgeversmerken, vullen we niet alleen vacatures, maar creëren ook duurzame arbeidsmarktstrategieën gebaseerd op actuele gegevens.
Ons team van recruitment specialisten, marketeers en experts in automatisering staat klaar om samen te werken. We bieden een unieke combinatie van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie, op maat gemaakt voor zowel complexe vraagstukken als krachtige campagnes.
In ons Recruitment Lab experimenteren we voortdurend met nieuwe technologieën om innovatieve recruitment strategieën te ontwikkelen. Met diepgaande kennis van de arbeidsmarkt bieden we niet alleen expertise, maar ook persoonlijke ondersteuning ter plaatse voor naadloze integratie in jouw team.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in