+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Assistent Controller Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 p/m
  • 13e maand

Vacatureomschrijving

Assistent Controller - Financiële Uitdagingen en Optimalisatie

In de rol van Assistent Controller krijg je de kans om diepgaand in de financiële processen te duiken en actief deel te nemen aan projecten die gericht zijn op het verbeteren van de procesefficiëntie. Jouw inzet draagt direct bij aan de tevredenheid van zowel interne als externe stakeholders, evenals de algehele continuïteit en efficiency van de organisatie.

Wat ga je doen in deze functie:

  • Grootboekadministratie Expertise: Beheers de ins en outs van de grootboekadministratie en waarborg de nauwkeurige verwerking van inkoopfacturen, dagafschriften en andere relevante documentatie.
  • Klantgericht Contact: Onderhoud op een klantgerichte wijze contact met zowel interne als externe klanten, waarbij je je bezighoudt met debiteuren- en crediteurenbeheer.
  • Voorbereiding van Betaalbatches: Zorg voor een tijdige en volledige voorbereiding van betaalbatches, inclusief de boeking van facturen naar diverse kostenplaatsen.
  • Rapportage en Ondersteuning: Genereer managementinformatie en ondersteun bij het opstellen van overzichten voor financiële rapportages, waarbij je rapporteert aan de teamleider.
  • Jaarlijkse Accountantscontrole: Ondersteun bij de uitvoering van de jaarlijkse accountantscontrole en lever balansspecificaties aan ten behoeve van het balansdossier.

Deze functie biedt niet alleen de mogelijkheid om je financiële vaardigheden te benutten, maar ook om betrokken te zijn bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hier start je jouw carrière in een dynamische omgeving waarin jouw bijdrage het verschil maakt.

Het team

Voor deze dynamische baan is het van belang dat er goed wordt samengewerkt. Het is iedere dag weer een uitdaging om de juiste prioriteiten te stellen en om de werkvoorraad en opdrachten in goede banen te leiden. Geen dag zal hetzelfde zijn en flexibiliteit is dan ook belangrijk. We opereren vanuit een klein team waarbij we elkaar ondersteunen en samen resultaten behalen.



Gevraagd

Bij ons zoeken we niet alleen naar iemand met ervaring op het gebied van financiële administratie, maar ook naar een enthousiaste professional die deze uitdaging met plezier aangaat! Ben jij een verbinder, iemand die als een spin in het web opereert en graag de touwtjes in handen heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons is het essentieel dat je barst van de energie, stevig in je schoenen staat en uitblinkt in communicatieve vaardigheden. Als je ons in een gesprek kunt overtuigen van jouw geschiktheid, ben jij absoluut de persoon die wij zoeken!

Wat maakt jou de perfecte match:

  • Financiële Administratie Ervaring: Aantoonbare ervaring op het gebied van financiële administratie.
  • Verbindende Persoonlijkheid: Als een verbinder breng je mensen samen en ben je een spin in het web binnen het team.
  • Energieke Houding: Je hebt veel energie en een positieve instelling om uitdagingen aan te gaan.
  • Stevig in Je Schoenen: Je staat stevig in je schoenen en hebt het vermogen om effectief beslissingen te nemen.
  • Uitstekende Communicatieve Vaardigheden: Je blinkt uit in communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Bij ons draait het niet alleen om ervaring, maar vooral om de juiste persoonlijkheid en drive. Als jij ons kunt overtuigen tijdens het gesprek, ben jij degene die we zoeken! Kom bij ons team en neem de leiding in deze boeiende rol.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van de marktleider in Nederland op het gebied van taxatie, een rol binnen een internationale organisatie die bekend staat om zijn dynamiek en innovatie. Je komt terecht in een collegiaal team waarin je niet alleen wordt uitgedaagd in je huidige rol, maar ook wordt aangemoedigd om mee te denken over de verdere ontwikkeling van de afdeling en je eigen professionele groei.

  • Dynamische Functie: Een zeer dynamische functie waarin je deelneemt aan de ontwikkelingen binnen de marktleider in Nederland op taxatiegebied.
  • Collegiaal Team: Werk in een collegiaal team waar samenwerking en uitdagingen centraal staan.
  • Ruimte voor Ontwikkeling: Word uitgedaagd om actief bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling en investeer in je eigen professionele groei.
  • Aantrekkelijk Salaris: Een goed salaris dat past bij de verantwoordelijkheden van de functie maximaal €3400,- op fulltime basis.
  • Uitstekende Secundaire Arbeidsvoorwaarden: Geniet van een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een 13e maand, een premievrij pensioen en uitzicht op een vast dienstverband.

Kom bij ons en maak deel uit van een organisatie die niet alleen marktleider is, maar ook waarde hecht aan jouw groei en bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in