+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Teamleider servicebureau Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Meeder Match

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Als teamleider geef je op heldere, motiverende wijze leiding aan een team van 10-15 medewerkers. Je coacht, inspireert en faciliteert en je bent een betrokken, toegankelijk aanspreekpunt voor de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor doorlopende proces- en kwaliteitsverbetering. Je maakt jaarlijks een plan op basis van de prestaties die in de begroting zijn afgesproken en opereert binnen de budgettaire, beleids- en afdelingskaders. Je hebt de bevoegdheid tot het nemen van beslissingen binnen de kaders van het organisatiebeleid en het beschikbare budget. Je neemt beslissingen, ondersteunt, analyseert en rapporteert. Daarbij maak je gebruik van adviezen van de stafafdelingen. Je bewaakt de uitvoering van en deelname aan overleg- en samenwerkingsvormen. En je haalt informatie op die voor jouw team relevant is en zorgt voor overdracht van belangrijke signalen vanuit jouw team richting de rest van het bedrijf.

Gevraagd

Wij zoeken een daadkrachtige en verbindende teamleider met kennis van veranderprocessen, digitalisering en inhoudelijke affiniteit met de taken van het team. Verder heb je een goed analytisch inzicht, ben je klantgericht, een probleemoplosser, houd je controle op de voortgang van het proces en doet dit kostenbewust. Je hebt het vermogen om wederzijdse communicatie te bewerkstelligen en om eventuele weerstand die op je pad komt positief in energie om te zetten naar een constructieve bijdrage.
  • Je hebt minimaal HBO+ werk- en denkniveau
  • je hebt ervaring in het aansturen van een operationeel team


Aanbod

Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een enthousiast en gepassioneerd team in een inspirerende organisatie. Wij streven hierbij naar een inclusieve en diverse organisatie. Als teamleider draag je veel verantwoordelijkheid en er wordt een beroep gedaan op je eigen visie en inbreng.
Het salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 6.198,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek en een eindejaarsuitkering van 8,3 procent.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in