+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Administratief Assistent * Duurzaamheid * 24 -32 uur p/wk * Tijdelijk - 2 mnd Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als Administratief Assistent werk je in een team van 3 collega’s aan een duurzaam Nederland. Jouw administratieve werkzaamheden zijn gericht op het wegwerken van achterstanden. In deze functie check je Excel bestanden met het CRM systeem en pas jij gegevens aan. Omdat het technische & numerieke gegevens zijn, zal je met focus werkzaam zijn. Indien er onduidleijkheden zijn, heb je contact met jouw collega’s van de administratieve en technische afdeling. Het betreft een administratieve functie waarbij je zelfstandig te werk kunt gaan en je altijd collega’s om je heen hebt, aan wie je vragen kunt stellen.
 

Gevraagd

Administratief Assistent Duurzaamheid; je bent op korte termijn voor de komende twee maanden 24 tot 32 uur per week beschikbaar voor werkzaamheden. Het is belangrijk dat je administratieve werkzaamheden leuk vindt om te doen en blij wordt van ‘bergen verzetten’. Je bent een echte ‘Aanpakker’. Detailgericht, accuraat en verantwoordelijk zijn woorden die jij zeker gebruikt als je jezelf omschrijft. Je hebt enige kennis van Excel en administratieve ervaring. Bovenal ben je een fijne collega waarop je kunt bouwen!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Door deze administratieve klus op te pakken, draag jij jouw steen bij aan een duurzamer Nederland. Je werkt in een fijne, nuchtere werkomgeving met een familiaire bedrijfscultuur. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam-West, waar je samen met jouw andere teamleden werkzaam zal zijn. Eventueel is na een inwerkperiode, gedeeltijdelijk thuiswerken een optie. Je mist dan wel de gezelligheid op kantoor 😊! Er wordt een passend salaris geboden van circa E 2.750,-- tot E 3.000,-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling & vakantiegeld van 8,3%, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Bij gebleken geschiktheid wordt een detacheringscontract via Career Factory geboden voor deze periode.
 

Uren

24 - 32 uur
24

Bedrijfsomschrijving

Administratief Assistent; wil jij graag in een administratieve functie de komende 2 maanden geld verdienen voor een organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Ben jij een echte aanpakker en word je blij van ‘bergen verzetten’? Stuur mij direct een bericht! Een gezellig team werkt graag met je samen de komende weken. De bedrijfscultuur van deze grote MKB organisatie kan het beste omschreven worden als: familiair, betrokken, eerlijk, nuchter, betrouwbaar, dienstverlenend, gericht op kwaliteit en vooral ook gezelligheid! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in