+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Teamlead KYC Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Finance Club

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.800 - € 6.000 p/m

Vacature in het kort

Als Teamlead in onze flexpool krijg je de unieke kans om jouw leiderschapskwaliteiten in te zetten voor diverse projecten binnen ons KYC-team. Je bent de drijvende kracht achter het continu verbeteren van onze processen om financiële criminaliteit te bestrijden. Jouw rol is cruciaal in het coachen van analisten en het behalen van kwalitatieve doelstellingen. Dit is een uitdagende positie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Teamlead inspireer je dagelijks de analisten uit jouw team om het maximale uit zichzelf te halen. Hierdoor zijn analisten instaat om hun werk goed te doen en kwalitatief goede dossiers op te leveren. Je zorgt voor een team waar kwantiteit hand in hand gaat met kwaliteit en happy people.


Beschrijving

Onze teams voorkomen dat onze diensten worden misbruikt voor criminele activiteiten als witwassen, fraude of financiering van terrorisme. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij al onze klanten goed kennen. Door jouw expertise en enthousiasme breng je het team naar een hoger niveau en houd je focus op continu verbeteren en zorg je voor het halen van doelstellingen. Jij bent de inspirator voor jouw team. Iedere dag weet je jouw team weer uit te dagen om het weer een stapje slimmer of beter te doen. 

  • Je bent verantwoordelijk voor de directe aansturing en coaching van een team van zo’n 15 FTE  KYC Analisten in een lerende en dynamische omgeving;
  • Onder jouw leiding ontwikkelt het team zich op inhoud en skills waardoor zij in staat zijn om toegewezen klantonderzoeken tijdig en met de vereiste kwaliteit succesvol af te ronden. Dit doe jij onder andere door klantonderzoeken tegen te lezen en inhoudelijke feedback te geven, want je bent zelf inhoudelijk deskundig op KYC-gebied;
  • Je werkt nauw samen met de andere Teamleads en Managers van KYC. Daarnaast onderhoud je contacten met collega’s van andere afdelingen binnen KYC.
Functie eisen
  • Een afgeronde HBO- of WO studie, bij voorkeur op financieel-economisch of juridisch gebied;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in het operationeel aansturen en inhoudelijk coachen van een team in een resultaatgerichte omgeving;
  • Concrete ervaring in het verrichten van KYC onderzoeken (deze ervaring kan ook opgedaan zijn in de rol van Compliance Officer of Auditor);
  • Kennis van primaire bancaire processen, producten en systemen;
  • Het is een pré als je een Lean-certificering (min. Greenbelt) in je bezit hebt en in staat bent om de Lean-principes in praktijk toe te passen.

Er worden regelmatig nieuwe Team Leads aangenomen, zij starten in een campus/ opleidingstraject om ingewerkt te worden. Om de periode te overbruggen tot deze Team Leads 'up and running' zijn, willen we graag tijdelijk een Team Lead uit de flexpool inzetten. Jij behoort tot de flexpool van Teamleads. Het zal gaan om projecten van een aantal maanden, waarin een team moet worden aangestuurd. Is de aangenomen Team Lead klaar in de campus, dan stopt de opdracht voor de Team Lead uit de flexpool. Jij zult doorgaan naar de volgende opdracht. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in