+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker/Office Assistent Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vlotte Tantes

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol als Administratief Medewerker/Office Assistent in een jong en dynamisch team, heb je een divers takenpakket. Je zorgt voor de administratieve en financiële kant van het bedrijf, zoals inkoop- en verkoopfacturen, contracten en debiteurenbeheer. Je krijgt veel vrijheid om je werk zelf in te delen en er is ruimte voor persoonlijke groei met trainingen en cursussen. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Administratief Medewerker/Office Assistent (24-32 uur) binnen dit jonge en dynamische bedrijf ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve en financiële taken. Denk hierbij aan het verwerken van inkoopfacturen, het controleren van urenregistraties van professionals, het opstellen en versturen van verkoopfacturen, het controleren van documentatie ten behoeve van screening en contracten, het opstellen van contracten voor medewerkers en professionals en het ondersteunen bij debiteurenbeheer. Daarnaast word je blij van een stukje bredere ontzorging op kantoor.

In deze nieuwe functie krijg je veel vrijheid om je rol zo in te delen dat je er zelf ook gelukkig van wordt. Hoe mooi is dat!

Dit team van 12 consultants staat te popelen op jouw komst. Met het bemiddelen van professionals kiezen zij voor een persoonlijke benadering, transparantie en een informele werksfeer zonder micromanagement. Bij hen staat jouw werkplezier centraal.

Je krijgt dus veel vrijheid en verantwoordelijkheid om het beste uit jezelf te halen.

Er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen.

Ben jij die topper die wij zoeken? Heb je minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring, beheers je de Nederlandse en het liefst Engelse taal uitstekend en ben je servicegericht, nauwkeurig en ambitieus? Wees welkom om je interesse kenbaar te maken! We vertellen je graag alles over de opdrachtgever en de rol.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in