+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Planner / Administratief Medewerker Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Planner / Administratief Medewerker. Je zorgt dat het werk goed verdeeld en gepland wordt, volgens wat de klanten willen en binnen het budget. Je bent belangrijk voor de klanten en werkt ook veel met de afdeling die nieuwe klanten zoekt. Je doet ook veel met papieren en cijfers. Het bedrijf waar je gaat werken regelt alles voor klanten, van begin tot eind. Ze bieden je een leuke plek om te werken, met kansen om te groeien, een goed salaris en fijne extra s. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst


Wat ga je doen als Planner / Administratief Medewerker


Als Planner / Administratief Medewerker houd je je bezig met het inventariseren, plannen en verdelen van werkzaamheden volgens projecten en/of overeengekomen dienstverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inplannen van aanvullende werkzaamheden gebaseerd op wensen van de klant, binnen bestaande kaders en budget. Je bent o.a. voor deze werkzaamheden en de uitvoering hiervan het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Tevens verzorg je de administratieve organisatie van de projecten en onze dienstverlening, werk je offertes uit en verwerk je de dagelijkse werkbonnen. In deze functie onderhoud je nauwe contacten met de afdeling Sales. 


Wat wordt er van jou verwacht


Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-opleiding niveau 4. Heb je een Hbo-opleiding in de richting van planning en logistiek, dan heb je een streepje voor! Je hebt ruime aantoonbare ervaring in een gelijksoortige functie, hebt affiniteit met techniek en beschikt over voldoende ervaring om werkprocessen snel eigen te maken en te overzien. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift op een gedegen niveau en je bent communicatief sterk. Je denkt in uitdagingen, bent stressbestendig en hebt oog voor detail. Je bent in staat zeer nauwkeurig te werken en bent hierin een voorbeeld voor de collega’s. Het behalen van targets is voor jou een motiverende factor. 


Waar ga je werken


Onze opdrachtgever is een totaal-dienstverlener gespecialiseerd in het verzorgen van complete installaties vanaf aanschaf, transport, installatie en oplevering tot en met het onderhoud daarvan. Zij neemt logistieke zorgen uit handen, staat garant voor de installatie en instrueert de klanten.

Ben jij een gemotiveerde zelfstarter met minimaal 5 jaar ervaring in planning en logistiek? Heb je een technische achtergrond of sterke affiniteit met techniek en geen 8 tot 5 mentaliteit? En wil jij werken voor een dienstverlener in een snelgroeiende en dynamische industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Wat wordt jou geboden


Een prettige, informele werkomgeving met vele (ontwikkel)mogelijkheden en uitdagingen, een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je hebt de mogelijkheid om indienst te treden bij de opdrachtgever.


Meer weten of direct solliciteren


Is deze vacature iets voor jou? Arnold van Toptech helpt je graag verder en is bereikbaar op 0620607989 of 0883192000 Refereer aan vacaturenummer 3159.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in