+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Leergang Legal Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Brunel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Wil jij groeien als Jurist en de beste worden in jouw rechtsgebied? Bij Brunel kun je kiezen uit vijf leergangen zoals Letselschade, Omgevingsrecht en Arbeidsrecht. Samen met een consultant pas je de leergang aan op jouw doelen. Je leert over actuele thema s en krijgt een goede balans tussen theorie en praktijk. Jouw kennis kun je meteen toepassen bij grote opdrachtgevers. Kies de leergang die bij jou past en start wanneer jij wilt. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als het aan jou ligt, word jij de beste Jurist in jouw rechtsgebied. De Nederlandse rechtsgebieden verschillen nogal van elkaar, maar zijn allemaal continu in beweging. Daarom biedt Brunel voor de vijf grootste rechtsgebieden een leergang aan. Een Leergang Letselschade, Omgevingsrecht, Bestuursrecht, Arbeidsrecht of Legal Counsel, waarin actuele thema’s centraal staan. En jij als Jurist kiest welke leergang het beste bij jou past. En wanneer je daarmee start.

Welke leergang je ook kiest, samen met een consultant van Brunel Legal stem je de inhoud daarvan af op jouw doelen. Benieuwd naar een globale insteek? Hier is een tipje van de sluier:

  • Letselschade: hoe erg de schade ook is, jij weet jouw professionaliteit te bewaren. Jij kunt je inleven, maar houdt je net zo goed bezig met de wetgeving en het belang van een organisatie.
  • Omgevingsrecht: grote omgevingsplannen beginnen bij jou. Jij ziet erop toe dat ze stroken met de huidige wet- en regelgeving. Als jurist omgevingsrecht adviseer je diverse overheidsorganisaties op het gebied van de Wabo, Wro en aanverwante regelgeving. Het opstellen en toetsen van besluiten kan hierbij natuurlijk niet ontbreken.
  • Bestuursrecht: wil jij jezelf als jurist bestuursrecht verder specialiseren in het bestuursrecht of juist jouw bestuursrechtelijke kennis verbreden? Verdieping AWB, Bestuursprocesrecht, Handhaving en Vergunningverlening, Beleidsadvisering en de totstandkoming van besluitvorming zijn een greep uit de onderwerpen waarin jij je verder kunt verdiepen binnen deze leergang.
  • Arbeidsrecht: ontslagzaken, reorganisaties, loonvorderingen, functiewijzigingen… Waar je ook aan de slag gaat, jij weet precies hoe dit soort zaken juridisch ordentelijk moeten verlopen.
  • Legal Counsel: er is geen bedrijfsjuridisch vraagstuk waar jij geen antwoord op weet, als Legal Counsel. Of het nu gaat om contracten, financiële zaken, personeelszaken of om in- en verkoopcontracten.

Hoewel de juridische stromingen behoorlijk van elkaar verschillen, hebben de leergangen een aantal gemene delers. Zo is de verhouding tussen theorie en praktijk bij allen altijd in balans. Je wordt niet alleen uitgerust met behoorlijk wat theoretische kennis, je zet die kennis ook effectief in bij vooraanstaande opdrachtgevers.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over de leergangen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in