+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Technisch teamleider werkplaats Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Flox

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 4.200 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven technisch professional met ervaring in hydraulische systemen? Heb je een passie voor leiderschap en het aansturen van een team? Dan hebben wij een uitdagende mogelijkheid voor jou, lees de vacature als technisch teamleider werkplaats in Apeldoorn hieronder verder.

Bij ons bedrijf, gespecialiseerd in mobiele hydraulische laad- en lossystemen, zoeken we naar een Technisch Teamleider Werkplaats. In deze rol speel je een cruciale rol als leidinggevende binnen ons team van monteurs. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van installatie, onderhoud en reparaties van onze hydraulische systemen op trucks.

Als Technisch Teamleider Werkplaats in Apeldoorn ben je niet alleen de schakel tussen onze klanten, de werkplaatsmanager en collega’s, maar ook het aanspreekpunt voor technische ondersteuning. Je zorgt ervoor dat het werk efficiënt verloopt en dat het team met plezier en toewijding aan de slag gaat om onze klanten te helpen.

Je krijgt de kans om niet alleen te leiden, maar ook zelf hands-on betrokken te zijn bij reparaties en onderhoud van onze systemen. Hierdoor blijf je vertrouwd met de technologie en processen, en kun je een voorbeeld zijn voor je team.

De rol van Technisch Teamleider Werkplaats omvat ook communicatie met klanten over reparatieorders, het beheren van benodigde onderdelen en het zorgen voor een veilige werkomgeving. Naast technische kennis verwachten we dat je uitstekende teamleiderschapsvaardigheden hebt, klantgericht bent en goed bent in plannen en organiseren.


Jouw profiel:
  • Technische opleiding op minimaal MBO-niveau.
  • Ervaring met hydrauliek, carrosserie- of machinebouw. Kennis van elektra is een plus.
  • Ervaring in het aansturen van een team is een sterke pre.
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen (ERP-LN, MS-Office).
Wat Bieden Wij:

Voor deze vacature technisch teamleider werkplaats bieden wij een uitdagende en afwisselende baan in Apeldoorn binnen een internationaal bedrijf dat constant streeft naar verbetering en innovatie. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien, terwijl je bijdraagt aan de succesvolle wereldwijde organisatie die we zijn. We bieden competitieve arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiedagen, ADV dagen en een bonusregeling.

Klaar om de rol van Technisch Teamleider Werkplaats op je te nemen? Solliciteer vandaag nog of neem bij vragen contact op voor meer informatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in