+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Meewerkend Teamleider Vastgoedonderhoud Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Talen Vastgoedonderhoud

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Bij Talen Vastgoedonderhoud werken we aan de verfraaiing van wijken en buurten door middel van ons totaalonderhoud van woningen en gebouwen. Met projecten zoals het schilderwerk voor 50 woningen en de renovatie van badkamers, keukens en toiletten voor 100 woningen, dragen wij bij aan het creëren van mooie, veilige en betaalbare leefomgevingen. Als meewerkend teamleider ben jij de drijvende kracht achter deze projecten, waarbij jouw praktische kennis van glaszetten, timmeren en/of schilderen een essentiële rol speelt in het verschil dat we maken voor bewoners.

Jouw verantwoordelijkheden bij Talen:

Als meewerkend teamleider bij Talen Vastgoedonderhoud ben je onmisbaar in ons familiebedrijf, waar we gezamenlijk werken aan het onderhoud en verduurzamen van sociale huurwoningen. Je stuurt bouwkundig onderhoudswerk en/of schilderwerk aan, voorkomt problemen of lost ze snel en efficiënt op, communiceert helder met opdrachtgevers en bewoners, en bewaakt het overzicht van het project. Naast je leidinggevende taken werk je actief mee aan de uitvoering van de werkzaamheden, of het nu gaat om schilderen, timmeren, of andere vaktechnische aspecten.

Waarom werken bij Talen:

Bij Talen Vastgoedonderhoud krijg je de kans om je te ontwikkelen in een stimulerende werkomgeving. Als een van de grotere totaalonderhoudsbedrijven in Nederland, met vestigingen in Apeldoorn, Dronten, Makkum en Nijmegen, zijn we trots op ons familiebedrijf dat sinds 1928 bestaat. Onze medewerkers waarderen het werken bij Talen, getuige de hoge beoordeling van 8,2 als werkgever in 2020, met het predicaat 'World-class Workplace'. Als meewerkend teamleider werk je vanuit een van onze vestigingen, zoals Talen Noord, Talen West, of Talen Midden, op diverse projecten in de betreffende regio's.

Gevraagd

Dit ben jij:

Je bent een creatieve denker die mogelijkheden ziet om het werk nog beter te doen. Jouw betrokken houding past bij onze 'Talen familie', en je bent een vakman in glaszetten, timmeren of schilderen. Je hebt de bereidheid om het certificaat VCA-VOL te behalen of hebt dit al in je bezit. Leergierigheid, goede planning en het vermogen om een team aan te sturen maken jou de ideale aanvoerder voor ons team. Daarnaast ben je bereid om actief mee te werken aan de uitvoering van de werkzaamheden.

Aanbod

Wat wij bieden:

Bij Talen Vastgoedonderhoud staat de mens centraal. Als meewerkend teamleider kun je rekenen op:

- Een vast contract na één jaar.
- Een werkbus met hoogwaardig gereedschap.
- Bedrijfsfitness.
- Een fietsplan: lease voordelig een fiets via Talen.
- Workshops en trainingen vanuit de Talen Academie.
- Pensioenopbouw.
- Lidmaatschap van de personeelsvereniging.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in