+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Adviseur Leefbaarheid Woningcorporaties Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Over BMC

Ooit overwogen om je in te zetten voor de publieke zaak? Dit is je kans. BMC is hét advies bureau voor advies- en detacheringsopdrachten binnen de publieke sector. De succesvolle kandidaat komt bij ons in dienst en zal na afronding van deze opdracht worden ingezet op andere opdrachten bij woningcorporaties en gemeenten. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met mij op, samen onderzoeken we of deze rol past in jouw carrièrepad. (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina./06-23 45 27 07)

BMC Wonen is iedere dag op zoek naar de beste adviseurs voor de leukste opdrachten in jouw provincie en door heel Nederland. Het domein Wonen binnen BMC kent drie vakgroepen: Wonen, Vastgoed en Financiën & Bedrijfsvoering. 

De rol

Als Adviseur Leefbaarheid word je ingezet op opdrachten die passen bij jouw ervaring en ambities. Je gaat aan de slag in verschillende rollen. Voorbeelden hiervan zijn: Leefbaarheidsconsulent, Wijkbeheerder, Woonconsulent, Sociaal Projectleider of bijvoorbeeld bewonersbegeleider. Je vervult een verbindende rol tussen huurder, wijkpartners en collega’s. Daarbij ben je een échte bruggenbouwer, die stevig in zijn/haar schoenen staat. Voor bewoners ben je hun eerste aanspreekpunt en vraagbaak. Je ondersteunt, begeleidt en stimuleert ze om zelf een bijdrage te leveren aan een goede en plezierige woonomgeving. Je kunt moeiteloos levelen met de gesprekspartner die je tegenover je hebt. Daarbij communiceer je krachtig en duidelijk.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden? De rol is erg divers, het is bijna onmogelijk om hier een eenduidig antwoord op te geven. Ga je werken in een rol als Adviseur Leefbaarheid dan zul je ervaren dat jouw competenties op het gebied communicatie, daadkracht en inlevingsvermogen je belangrijkste gereedschappen zijn.

We geven je natuurlijk wel een paar voorbeelden, dit zijn voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

  • je verdiept je actief in lopende huurderscases, affiniteit met huurrecht is dus belangrijk;
  • je fungeert als schakel in een ketting van betrokken medewerkers, huurders, instanties en leveranciers, je bent net zo goed betrokken bij het rollator vriendelijk maken van een toegang als bij het optreden in geval van geluidsoverlast;
  • je kent de weg die je moet bewandelen om zorgpartijen in het kader van de WMO in te schakelen;
  • je voert dienstverlenende gesprekken en doet de follow up, bijvoorbeeld na een inbraak;
  • je schakelt met de wijkagent.

De adviseur is sociaal maatschappelijk betrokken, kan zaken goed duiden en is een uitstekende stakeholder manager. Je hebt een sociaal hart, maar je bent geen adviseur die veel vergadert. Het is belangrijk dat je zaken concreet aanpakt en snel schakelt. Je denkt mee over processen en woonvormen. Ook ben je in staat om speciale doelgroepen te communiceren zoals statushouders en GGZ patienten.

Als adviseur sta je ervoor open om beide kanten van het verhaal te onderzoeken en pas je hoor en wederhoor toe. Je bouwt dossiers op en noteert zaken die spelen en impact hebben op de leefbaarheid.



Gevraagd

Enthousiast geworden door deze vacature? Mooi! Bekijk onderstaande criteria. Sluiten deze aan op jouw profiel? Solliciteer dan direct! 

  • Je bent een professional met aantoonbaar werk- en denkniveau met minimaal een afgeronde hbo-opleiding of relevante werkervaring;
  • Je hebt goed ontwikkelde sociale- en communicatieve vaardigheden:
  • Je kiest bewust voor het werkveld Wonen & Woningcorporaties en weet dit te motiveren. Deze intrinsieke motivatie maakt dat jij het niet erg vindt om soms wat verder te reizen;
  • Voldoe jij niet direct aan alle eisen, maar heb je wel duidelijke raakvlakken? Bel ons dan even. Je krijgt meteen antwoord op de vraag of wij voor jou de passende werkgever zijn;
  • Kennis van huurrecht is een pré.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Vanuit een dienstverband bij BMC word je gedetacheerd bij onze opdrachtgevers, met name woningcorporaties. Heel afwisselend werk dus! Wij hebben een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wat houden deze voorwaarden in?

Wij bieden:

  • Een salaris passend bij de functie en jouw werkervaring;
  • Een uitdagende en afwisselende baan;
  • Individueel Keuzebudget (IKB). Maandelijkse opbouw van 11,04% van het maandsalaris. Hierin is 8% vakantiegeld opgenomen;
  • 36 verlofdagen per jaar, waarvan een deel flexibel (IKB), op basis van 40 uur;
  • Een elektrische leaseauto die je ook privé mag gebruiken (of vervoersbudget);
  • Een passend opleidings- en trainingspakket en aandacht voor jouw eigen professionele ontwikkeling.

Voor meer informatie neem je contact op met Reinier Wolters via telefoonnummer 06-234 527 07.



Bedrijfsomschrijving

BMC Wonen & Woningcorporaties levert interim-professionals voor woningcorporaties. Al bijna 40 jaar zijn wij marktleider en verbonden met de volkshuisvesting. Onze dienstverlening richt zich op de werkvelden: Wonen, Vastgoed en Financiën & Bedrijfsvoering. Binnen deze werkvelden leveren wij een betekenisvolle bijdrage met ervaren en deskundige professionals. Binnen ons domein hebben we korte lijntjes en een fijne werksfeer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in