+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Bonussen binnenhalen als sales medewerker bij Odido Arnhem Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,50 - € 25,50 p/u
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Lef en teamwork, dit staat centraal bij Odido. Is dit iets waar jij jezelf in herkent? Ga dan aan de slag als sales medewerker in Arnhem.

Wat ga je doen?

Als Telesales medewerker in Arnhem vervul je een cruciale rol op de Telesales afdeling van Odido. Deze salespositie biedt de mogelijkheid om zowel warme leads aangereikt te krijgen als bestaande en potentiële klanten te benaderen. Zowel nieuwe als trouwe klanten komen via dezelfde communicatielijn binnen.

Jij staat paraat om diverse vragen te beantwoorden, variërend van "Ik ben op zoek naar een nieuwe telefoon, kunnen jullie mij adviseren?" tot "Ik wil mijn abonnement verlengen, wat zijn de beschikbare opties?" en "Wat zijn de voordelen van een unlimited abonnement?". Met jouw enthousiasme, overtuigingskracht en gerichte salesbenadering ben je in staat om elke klant op maat te bedienen, rekening houdend met het uitgebreide assortiment aan producten en diensten dat Odido te bieden heeft.

Bovendien neem je de leiding door zelf klanten te benaderen over hun aflopende abonnementen, waarbij je hen informeert over mogelijke vernieuwingsopties. Jouw doel is om niet alleen vragen te beantwoorden, maar ook om met doeltreffend advies te zorgen voor een onvergetelijke klantbeleving. Met jouw kennis en inzet draag je bij aan het succes van Odido op het gebied van Telesales.

Lekker verdienen aan de hand van bonussen
De afdeling Telesales bij Odido, is de plek waar je makkelijk bonussen kan verdienen. Hier ligt dan ook je volle focus op. Ben jij een echte doorzetter en haal jij vertrouwen uit meerdere gesprekken? Dan zit jij hier helemaal goed. Je kan de klant helpen door het juiste pakket samen te stellen. Hoe meer opties jij verkoopt, hoe hoger je bonus. Je bent eigenaar van je eigen bonus en hebt daardoor ook de verantwoordelijkheid om het gesprek met de klant flexibel in te steken. Op basis van je optimale sales performance verdien jij een salaris tussen de €15,50 - €25,50 per uur. 

Training en werktijden

Je start met een fulltime training van 2 weken op het kantoor van Odido in Arnhem. In de training krijg je meer informatie over het toepassen van gesprekstechnieken en over verschillende casussen met betrekking tot de producten. Na het afronden van de training word je ingedeeld in je eigen team. Om je inwerkperiode zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat je op korte termijn geen vakantie gepland hebt. Als dit wel het geval is, geef dit dan direct aan bij jouw sollicitatie! Na je training ben je minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur per week beschikbaar om Odido te komen versterken. Deze uren kan je maken tussen maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Daarnaast moet je ook minimaal één avond per week beschikbaar zijn en twee zaterdagen per maand.  

Startdatum

Deze nieuwe functie begint op maandag 27 mei 2024 (week 22). Heb je interesse, maar red je de startdatum niet? In overleg kunnen wij kijken of een andere datum beter aansluit. 


Wat wij bieden
  • Bruto uurloon van €13,27 per uur: inclusief bonus loopt je salaris op tot €15,50 - €25,50 per uur, afhankelijk van je verkoopprestaties;
  • Toeslagen! Van ma t/m vrij na 19:00 135%, zaterdag 175% en op zon- en feestdagen zelfs 200%!;
  • Flexibele werktijden in overleg binnen de openingstijden;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien in salaris: je ontvangt loonsverhogingen op basis van skills en trainingen;
  • Leuke uitjes, borrels en een divers enthousiast team!
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Kansen zien, benutten of gewoon creëren;
  • Je bent flexibel inzetbaar voor 24-32 uur per week.
  • Je hebt een commerciele mindset;
  • Je kan de volledige twee wekelijke training volgen;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie

We zijn Odido, de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. En met bijna 2.000 collega’s laten we zien dat telecom beter kan. Want technologie is er voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, waar je ook heengaat. Met Odido doet iedereen mee aan de digitale wereld. Dat is onze ambitie. Iedereen bij Odido bouwt mee aan een merk dat menselijk, optimistisch en vooruitstrevend is. Is dat ook echt wat voor jou? Dan passen we goed bij elkaar. 

Onze naam - je kan hem ook van achteren naar voren lezen - bestaat uit verschillende vormen. Die samen een eenheid zijn. Want dat is hoe we naar de wereld om ons heen kijken. Als een plek waar mensen, hoe verschillend ook, samen vooruitgaan. We zijn er voor elkaar. We kijken altijd wat er kan.  

We vieren diversiteit en zetten ons in voor een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen voor iedereen. Dat klinkt goed natuurlijk. Maar we laten het niet bij mooie woorden: bij Odido zijn we erkend Top Employer. Een bevestiging waar we trots op zijn. 

Wil je al jouw mogelijkheden bij Odido ontdekken? Check dan onze pagina met alle Odido vacatures!

StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsArnhemWerkuren per week24 - 32DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag), Avondwerk, Weekendwerk, Tijdelijke fulltime baanSalarisindicatie €13,27 per uur Verantwoordelijk voorNieuwe en bestaande klanten voorzien van Odido product- en dienstenGepubliceerd op27-03-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in