+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Leerzame sales stage (MBO / HBO) Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Globen

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze stage ga je aan de slag in sales en recruitment. Je helpt opdrachtgevers en flexwerkers door wervingsacties, gesprekken en meer. Elke dag is anders, van sollicitaties plannen tot contact met klanten. Je werkt in een nieuw kantoor met een leuke sfeer. Er zijn vaak borrels en activiteiten. Je krijgt goede begeleiding en kunt veel leren. Dit is je kans om ervaring op te doen in een gezellig en groeiend bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij niet vies van hard werken en ga jij net zo lang door tot jij de perfecte kandidaat hebt gevonden? Pak jij liever de telefoon dan dat je een mail stuurt? Dan is deze sales stage echt iets voor jou!

Over de vacature

Op het gebied van sales en recruitment zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair die de zorg van de opdrachtgevers ontneemt en flexwerkers begeleidt met een strakke planning. Binnen ons groeiende bedrijf draag je onder andere dagelijks zorg voor wervingsacties, het voeren van kennismakingsgesprekken, het afhandelen van sollicitaties en het onderhouden van contact met klanten en flexwerkers.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op veel verschillende fronten. Geen dag ziet er hetzelfde uit. De ene dag heb je sollicitaties gepland met flexwerkers, de andere dag behandel je aanvragen van opdrachtgevers. Maar ook een deelname aan evenementen van instanties als UWV en gemeenten behoort tot de mogelijkheden.

In 2019 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand, met fijne moderne werkplekken. Op de werkvloer heerst een fijne informele sfeer. Er wordt gelachen, maar ook hard gewerkt. Binnen ons bedrijf worden daarnaast geregeld borrels en activiteiten georganiseerd. Heb jij nu al zin om aan de slag te gaan met de hier boven genoemde werkzaamheden? Dan is deze stage de perfecte mogelijkheid om ervaring op te doen in een gezellig en dynamisch bedrijf.

Wat doet Globen?

Wij vinden en verbinden professionals binnen de groen- en infrabranche. Wij streven naar het hoogst haalbare en willen alle aannemers en gemeenten in Nederland kunnen voorzien van zowel kader- als uitvoerend personeel. Verder bieden wij klanten een brede dienstverlening en ontnemen daarmee hun zorg op het gebied van personeel en materieel.


Dit bieden wij
Een fijne werkplek met moderne voorzieningen
Informele 'met de laarzen in de klei' cultuur
Goede werksfeer
Werken bij een mooi bedrijf met visie en ambitie
Een goede begeleiding gedurende je stage
De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

Dit vragen wij
Je bent een echte doorzetter
Je bent een commercieel talent
Je hebt goede communicatieskills
Je werkt doel- en resultaatgericht
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in