+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

VSO Docent schooljaar 24-25 Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als VSO Docent bij Maandag® speel je een cruciale rol in het onderwijs aan leerlingen met specifieke behoeften. Je creëert een inclusieve leeromgeving en biedt persoonlijke aandacht. Geen dag is hetzelfde en jouw flexibiliteit is essentieel. Maandag® biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling, naast de mogelijkheid om op diverse scholen te werken en je persoonlijk te ontwikkelen via de Maandag® Academy. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als VSO Docent ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onderwijs aan leerlingen binnen het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Je hebt ervaring met het omgaan met leerlingen die een specifieke onderwijs- en begeleidingsbehoefte hebben, zoals leerlingen met gedragsproblemen, ontwikkelingsstoornissen of leerachterstanden. Je creëert een inclusieve en stimulerende leeromgeving waarin elke leerling zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau.

Geen dag is hetzelfde in het leven van een VSO Docent. Daar speel jij flexibel op in en je bent altijd voorbereid op onvoorspelbare situaties. Je bent in staat de belevingswereld van de leerlingen te doorgronden en ze net dat beetje extra aandacht te geven. Op die manier geef je de leerlingen een veilig en vertrouwd gevoel. En dat is precies dat deze kinderen nodig hebben.

Denk jij nu, dit klinkt als iets wat precies bij mij past? Solliciteer dan nu door contact op te nemen met mij via onderstaande contactgegevens of druk snel op de solliciteerknop!

Wat biedt Maandag® jou als VSO Docent?

·      Een salaris volgens CAO tussen de € 3.301,00 en €5.862, 00 afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;

·      Volledige reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;

·      Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8,33% en een goede pensioenregeling;

·      Als je in dienst komt bij Maandag®, krijg je de mogelijkheid om op verschillende scholen diverse opdrachten uit te voeren, waardoor je werk afwisselend blijft!

·      Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze Maandag® Academy;

·      Persoonlijke begeleiding, coaching en advies vanuit mij als Recruiter;


Functie eisen

·      Je bent in bezit van een PABO diploma of je bent 2e graads bevoegd;

·      Ervaring in het (V)SO is een pre;


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de VSO Docent schooljaar 24-25 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in