+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Financial controller Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect Publiek

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Multiselect Publiek

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Barneveld groeit en jij kunt het verschil maken als interim Financial Controller. Werk samen met een team dat zich inzet voor inwoners en ondernemers, waar groei en uitdaging centraal staan. Profiteer van fijne collega's, een leuke werksfeer en aandacht voor balans tussen werk en privé. Jouw rol omvat het professionaliseren van het financiële team, het begeleiden van collega's, en het bijdragen aan belangrijke financiële processen. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Barneveld groeit. We zetten ons in voor wat onze inwoners en ondernemers belangrijk vinden. Logisch, want we zijn er voor elkaar. Groei brengt ook uitdagingen met zich mee. Dat maakt het spannend en boeiend. Daarom kunnen we jouw kennis, ervaring en ideeën goed gebruiken. Want jij kunt het verschil maken. En wij bieden jou fijne collega's, een leuke werksfeer en aandacht voor balans en privé. Wordt jij onze nieuwe interim Financial controller? Neem dan contact op met Edgar via telefoon: 06-30647285 of per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functieomschrijving

Het team Financiën Control en Administraties van gemeente Barneveld is aan het professionaliseren. Om die slag te kunnen maken is onder andere een ervaren financial controller nodig. Deze krijgt als taak om de vier financial controllers verder te laten groeien in hun rol als financial controller zowel richting de business controllers als ook richting de administratie. Tevens krijgt deze ervaren kracht als taak om de nog te werven vaste senior financial controller in te werken en op het gewenste niveau te brengen. Ook wordt van de in te huren kracht verwacht een proactieve bijdrage in de totstandkoming van de P&C producten van onze afdeling.

Het actief ondersteunen van het managen van het werk rondom de jaarrekening als ook bij de andere producten zoals de tussenrapportages, de interim controle en de programmabegroting is onderdeel van de opdracht. Ook wordt de senior financial controller betrokken bij lopende evaluaties rondom de procesgang van recent opgeleverde producten van ons team. De in te huren professional moet een aanjaagrol vervullen binnen het team.


Vacature-informatie
  • Startdatum:   01-07-2024
  • Einddatum:   30-09-2024
  • Uren:            36
  • Optie op verlenging
  • Tarief:           € 120,--

Functie-eisen
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het maken van de jaarrekening bij een gemeente, waarvan minimaal 3 jaar als eindverantwoordelijke van het jaarrekeningproces;
  • Tenminste 3 jaar ervaring met Key 2 Financiën, Lias en Cognos;
  • WO werk- en denkniveau, aantoonbaar door minimaal een afgeronde Hbo-opleiding.

Solliciteren bij

Ben je op korte termijn beschikbaar of wil je meer weten over de rol van Financial controller? Neem dan contact op met Edgar via telefoon: 06-30647285 of per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in