+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Best.
Laad meer vacatures

Teamleider expeditie Best

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Logistic Force Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 4.430 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen als Teamleider expeditie?
Zit jij als Teamleider vol creatieve ideeën die de ruimte moeten krijgen om uitgevoerd te worden? Wij zijn op zoek naar een ervaren leidinggevende die naast het creëren van een optimaal team ook snel inzicht heeft in waar procesverbeteringen kunnen worden doorgevoerd en ook in staat is deze uit te rollen. 

Wat breng jij mee?

Als Teamleider op de expeditie in de vleesverwerking ben je samen met je collega teamleaders verantwoordelijk voor de processen Inkomend, Opslag en Uitgaand. Ook ben je verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van grondstoffen en halffabrikaten aan de productie afdelingen.

Je zorgt voor een ongestoorde voortgang van alle processen die onder de verantwoordelijkheid vallen van de afdeling expeditie. Voor de voortgang van het productie proces is het belangrijk dat de in-en uitgaande goederenstroom efficiënt en effectief verloopt.

Jij staat stevig in je schoenen, neemt graag de leiding en weet jouw team te inspireren en te motiveren. Je bent in staat medewerkers op een professionele en heldere manier aan te spreken. Je streeft naar een afdeling die verantwoordelijkheid neemt en die weet wat er van hen wordt verwacht. Je zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Ook kan je als teamleider over de afdelingsgrenzen heen kijken.

Je voornaamste taken liggen op het vlak van teamprestatie en teamontwikkeling. Daarnaast heb je ook een aantal team overstijgende taken. Hierbij kun je denken aan het opstellen van de productie- en personeelsplanning, zorgdragen voor het opleidingsplan, uren- en ziekteverzuimregistratie en begeleiden van nieuwe medewerkers. Naast de dagelijkse operationele taken vind je het leuk om te verbeteren en samen met collega teamleiders processen te optimaliseren.

Je rapporteert aan de Manager Logistiek.


Arbeidsvoorwaarden

In deze functie is jouw enthousiaste persoonlijkheid net zo belangrijk als jouw werkervaring. Om deze mooie baan te verkrijgen, dien je te beschikken over:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring, bij voorkeur in de foodsector;
  • > 5 jaar ervaring in een leidinggevende positie;

Je staat sterk in je schoenen en hebt een eigen mening en daarnaast heb je het vermogen om de operatie te doorzien, je bent besluitvaardig en pragmatisch. Daarnaast ben je in staat om in processen te denken en dit te vertalen naar acties. Persoonlijke kenmerken van jou zijn:

  • Communicatief sterk (In het Nederlands en Engels, Poolse taal is een pre);
  • Flexibel, pro-actief;
  • Samenwerkings- en resultaatgericht.

Voor deze functie wordt een assessment afgenomen tijdens de sollicitatieprocedure.


Bedrijfsprofiel

Een uitdagende baan, binnen een dynamische en gezonde organisatie . Je komt direct in dienst bij deze mooie opdrachtgever. Naast je salaris (we kijken hierbij naar je kennis en ervaring, maar we verwachten tussen de € 2700,- en 4430,- op basis van 38 uur. Daarnaast kom je in aanmerking voor 15% ploegentoeslag en worden alle overuren uitbetaald. Ga ervan uit dat een standaard werkweek 43 uur is. Ook zijn er uitstekende secundaire voorwaarden zoals pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Maar ook elke dag vers fruit, regelmatig attenties voor het personeel en een gratis sport abonnement.

Je komt te werken op de locatie in Best. Het is nooit saai op de afdeling expeditie. In deze dynamische werkomgeving heerst een cultuur van Brabantse gezelligheid in combinatie met de mouwen opstropen en samen gaan voor maximale klanttevredenheid. Er is een 3 wekelijks roulatiesysteem waar je de ene week start om 05:00 uur , de 2e week de dagdienst draait die start om 07:30 uur en de 3e week start om 14.00 uur. 1 Keer per maand draai je een zaterdagdienst van 05.00 tot 14.00 uur.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in