+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Best.
Laad meer vacatures

Schilder Best

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je met schilder- en spuitwerk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Elk project is anders, dus het is nooit saai. Of je nu veel ervaring hebt of net begint, je bent welkom. Je krijgt een goed salaris en als je het goed doet, een vast contract. Ook kun je sparen voor leuke dingen door bij ons te werken. We bieden gratis cursussen en leuke evenementen zoals een zomerbarbecue en winterborrel. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder bedien je zowel particuliere als zakelijke klanten om gebouwen weer tot leven te brengen. Zowel schilder- als spuitwerken spreken je aan, omdat elk project een unieke aanpak vereist.


Ben jij het?

Of je nu een ervaren, zelfstandige schilder bent of als beginnend schilder gemotiveerd bent om je vaardigheden te verbeteren, bij ons ben je aan het juiste adres! Enige ervaring met schilder- en spuitwerk is zeker een pluspunt. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met je collega('s) waarmee je een team vormt. Het bezit van een rijbewijs B is gewenst, aangezien je ook zelfstandig aan de slag kunt gaan.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een salaris op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring. Denk aan een bruto maandbedrag tussen de €2.600,- en €2.900,- met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je gaat pensioen opbouwen volgens een pensioensregeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren kun je al snel een vast contract verwachten. We streven ernaar om je snel te plaatsen bij een opdrachtgever waar je met plezier jarenlang kunt werken. Daarnaast hebben we een spaarsysteem, waarmee je met ieder gewerkt uur kunt sparen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Je kunt jaarlijks kosteloos meerdere cursussen bij ons volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Ook zien we je graag tijdens onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrel!


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber kom je te werken bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft bij jou in de buurt. We zijn elke dag beschikbaar voor jou, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je iedere dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die we voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in