+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

(Persoonlijk) Begeleider Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Cello

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.258 - € 3.198 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een aantal cliënten. Samen met de cliënt, de familie en andere professionals, bepaal je doelen die jouw cliënt wil behalen. Jullie werken samen naar deze doelen toe en kunnen hierbij rekenen op de steun en ondersteuning van je collega's. Je hebt geregeld overleg met de gedragskundige, fysiotherapeut, logopedist of arts, net wat nodig is om jou en de cliënt te ondersteunen. Je zet de cliënten in hun kracht door te kijken wat iemand nog kan en wil leren. Zo ziet jouw baan als persoonlijk begeleider er bij ons uit.

Of kom werken als begeleider? Dan vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door de persoonlijk begeleiders. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega's. Samen zijn jullie een team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren.

Ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt, een bijdrage levert aan de verbondenheid van ons team? Kun jij denken in mogelijkheden, duidelijkheid en rust bieden? Beschik je ook nog over een flinke dosis humor? Dan ben jij degene die wij zoeken!



Gevraagd

  • je hebt een zorg- of maatschappelijk gerelateerd diploma op mbo-niveau 3 voor begeleider
  • je hebt een zorg- of maatschappelijk gerelateerd diploma op mbo-niveau 4 of hbo niveau voor persoonlijke begeleider
  • je kunt je prioriteiten stellen en kunt inspelen op wisselende situaties
  • je hebt noodzakelijke kennis van autisme en bent bekend met gedragsproblematiek
  • je hebt een gestructureerde en methodische werkwijze, die past bij op maat gemaakte zorgplannen
  • je hebt een sterk gevoel voor mensen, bent enthousiast over en hebt affiniteit met onze doelgroep
  • je hebt doorzettingsvermogen en ook veel geduld
  • je bent flexibel beschikbaar, overdag, in de avonden, tijdens slaapdiensten en in de weekenden
  • je bent in het bezit van een rijbewijs B
Arbeidsvoorwaarden
  • een contract van 24 - 32 uur, meer of minder uren zijn bespreekbaar
  • een aanstelling voor onbepaalde tijd
  • een brutosalaris voor begeleider tussen €2258 en €3198 als je fulltime werkt (afhankelijk van ervaring en functie)
  • een brutosalaris voor persoonlijke begeleider tussen €2537 en €3432 als je fulltime werkt (afhankelijk van ervaring en functie)
  • een eindejaarsuitkering
  • vergoedingen voor reiskosten, fitness, een fiets en een laptop of tablet

Solliciteren

Heb je vragen over de functie? Bel dan met Esther de Vos (manager zorg- en dienstverlening) op 06-28798932 of Eva Vermeulen (coördinerende begeleider) op 06-83643445 . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij onze recruiters via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 088-3453022.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Aanbod

Wil je solliciteren op deze vacature of ben je nieuwsgierig naar onze andere vacatures? Kijk dan op onze werkenbijcello website.

Bedrijfsomschrijving

Voor Nienoordstede 8 zijn wij op zoek naar een (persoonlijk) begeleider voor minimaal 24 uur. Wil je aan de slag met verschillende type doelgroepen op een locatie waar leren en ontwikkelen voorop staat? Lees dan snel verder.

Op onze mooie locatie in de wijk (Maaspoort Den Bosch) wonen 18 cliënten met een diversiteit in niveaus verdeeld over een groepswoning en appartementen. Nienoordstede is een groepswoning waar 3 cliënten wonen met een ernstige verstandelijke beperking en 3 cliënten met een matige verstandelijke beperking.De ondersteuningsvragen op beide wooneenheden liggen op het gebied van autisme, persoonlijke verzorging, sociale interactie, ontwikkeling in zelfstandig wonen en huiselijkheid. De cliënten hebben dagbesteding of werk, daarom is overdag de woning in de middag gesloten. Het gebouw omvat meerdere locaties (Geerke 11-21 en 59-69). Bij ons op de groepen draai je ook slaapdiensten. Hierdoor kun je in korte tijd veel uren werken!Wij bieden een hecht team van collega's met een juiste focus. Het team dat hier werkzaam is, vindt ontwikkeling erg belangrijk. Zowel ontwikkeling van de cliënten als ontwikkeling binnen het team. Je komt werken op een leerzame werkplek waar we elkaar helpen om te leren en elkaar uitdagen. Je maakt deel uit van een LEV (leren en versterken) netwerk waardoor jij het begeleiden van leerlingen en stagiaires als mooie uitdaging ziet.Bij Cello werken we elke dag aan een goed leven voor mensen met een beperking. Met cliënten, hun netwerk en met elkaar. Van mens tot mens. Daarbij kijken we vooral naar wat er wél kan. Ben jij ook iemand die in mogelijkheden denkt?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in