+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlijmen.

(Persoonlijk) Begeleider EGP in de wijk Vlijmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Cello

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.537 - € 3.432 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Als begeleider EGP vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door de persoonlijk begeleiders. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega's. Samen zijn jullie een team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren.

Als persoonlijk begeleider EGP ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een aantal cliënten. Samen met de cliënt, de familie en andere professionals, bepaal je doelen die jouw cliënt wil behalen. Jullie werken samen naar deze doelen toe en kunnen hierbij rekenen op de steun en ondersteuning van je collega's. Je hebt geregeld overleg met de gedragskundige, fysiotherapeut of arts, net wat nodig is om jou en je cliënten te ondersteunen.



Gevraagd

  • je hebt een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 3 of 4
  • je hebt de noodzakelijke kennis van autisme en bent bekend met gedragsproblematiek
  • je kan prioriteiten stellen en inspelen op wisselende situaties
  • je hebt een stabiele persoonlijkheid, veel geduld en bent collegiaal
  • je bent stressbestendig en hebt doorzettingsvermogen
  • je durft en wil de dialoog aangaan over jouw kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen
  • je bent flexibel beschikbaar, overdag, in de avonden en in de weekenden en voor slaapdiensten 
Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een warme maatschappelijk betrokken organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is er een ruim aanbod aan cursussen en workshops om je functie te verdiepen of je werkgeluk te vergroten. We staan open voor innovaties en duurzame inzetbaarheid staat hoog in het vaandel. Zo zijn er bijvoorbeeld trainingen in ons open aanbod gericht op nachtrust, vitaliteit en vakinhoudelijke thema's. Als medewerker van Cello word je warm welkom geheten en start je met een uitgebreid onboarding-programma zodat je onze organisatie goed leert kennen. Door de vele locaties en de diverse doelgroepen zijn er veel (door-) groeimogelijkheden.  voor een filmpje waarin collega's vertellen hoe zij het werken bij Cello ervaren.

Daarnaast krijg je:

  • een contract van 24 uur (het aantal uren zijn bespreekbaar)
  • een aanstelling voor onbepaalde tijd 
  • een brutosalaris tussen €2537 en €3432 (schaal 40 CAO GHZ) als je fulltime werkt als begeleider
  • een brutosalaris tussen €2685 en €3749 (schaal 45 CAO GHZ) als je fulltime werkt als persoonlijk begeleider
  • een vergoeding voor reiskosten, fitness, een fiets, een laptop of tablet
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • opbouw van balans-uren
  • 8% vakantiegeld
  • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis


Solliciteren

We zien je reactie graag tegemoet en nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over de functie? Bel dan met Renate van den Broek (manager zorg- en dienstverlening) op 06-54650528 of met Yrma Oldenburger (coördinerend begeleider) op 06-12049039. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij onze recruiters via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 088-3453022.

Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Aanbod

Wil je solliciteren op deze vacature of ben je nieuwsgierig naar onze andere vacatures? Kijk dan op onze werkenbijcello website.

Bedrijfsomschrijving

Voor Johannes Vermeerstraat zijn wij op zoek naar een begeleider of persoonlijk begeleider voor het liefst 24 uur maar het aantal uren zijn bespreekbaar.

Op Johannes Vermeerstraat 21 t/m 27 te Vlijmen wonen 14 volwassenen met een matig tot licht verstandelijke beperking. Bijkomende problematieken zijn ADHD, autisme, bijzondere gedragingen, verslaving en/of hechtingsproblematiek, waardoor ze jou en jouw 11 collega's hard nodig hebben.Deze doelgroep maakt het zichzelf en hun omgeving vaak niet makkelijk. Soms door een sterke eigen wil, schommelende emoties, het verbaal en fysieke geweld/agressie vraagt het wat van jou, als persoonlijk begeleider, om naast deze cliënten te staan. Jij laat je ego thuis, ook al weet je het beter, je laat de ander in zijn waarde. De intentie is dat de cliënten naar hun werk/dagbesteding gaan, echter vinden sommigen dit lastig en aan jou de taak de cliënt te motiveren toch te gaan. We zijn op zoek naar een leuke collega die dit team komt ondersteunen. Ben je toe aan een nieuwe stap in de gehandicaptenzorg? Dit is een toffe kans om nieuwe ervaring op te doen met deze doelgroep en de uitdaging aan te gaan.Bij Cello werken we elke dag aan een goed leven voor mensen met een beperking. Met cliënten, hun netwerk en met elkaar. Van mens tot mens. Daarbij kijken we vooral naar wat er wél kan. Ben jij ook iemand die in mogelijkheden denkt? Dan hebben wij voor jou de ideale werkplek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in