+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Operationeel Commercieel Manager Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

LEF Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Jouw baan als Operationeel Commercieel Manager

Jij pakt de leiding bij Output en combineert hierin jouw operationele en commerciële kennis en vaardigheden om de dagdagelijkse werkzaamheden zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Je bent het aanspreekpunt voor alle collega's die zich bevinden in de operatie en ondersteunt en adviseert de directie, zodat zij hun tijd vrij hebben om zich te focussen op business development.

Commercieel stuur je het salesteam aan, waarbij je hen begeleidt en pak je ook enkele eigen accounts op om de affiniteit met het werkveld niet te verliezen. Daarnaast voer jij de ontwikkelgesprekken met alle collega's uit jouw team en neem jij het team mee in eventuele wijzigingen. Samen met je team en de directie werk jij iedere dag hard op het kantoor in Den Bosch om Output ook de komende jaren te laten groeien en bloeien. Omdat het een nieuwe functie betreft voor de organisatie, is er veel ruimte voor eigen invulling van de vacature. Heb je bijvoorbeeld ook veel technische kennis van de producten van Output, zou je ook het technische team kunnen betrekken in jouw team. 

Jouw belangrijkste werkzaamheden:

  • Het aansturen van de dagelijkse interne operatie en hierin zelf ook actief meewerken;
  • HR verantwoordelijk voor jouw team en de gesprekken aangaan met het team;
  • Het salesteam trainen en samen met hen nieuwe leads binnen halen en de relaties beheren.
Jouw profiel en ambitie

Jij bent commercieel sterk. Bij voorkeur heb je ervaring in de audio video branche en weet jij hoe je een team operationeel moet aansturen en betrokken houdt. Door jouw menselijke manier van leidinggeven en communiceren weet jij altijd de juiste gesprekken te voeren met je collega's. In de basis ben jij een echte doener en vind je het ook geen probleem om mee te werken in de uitvoering en enkele eigen klanten te beheren. 

Jij:

  • ... bent een menselijke leider en prettig in de omgang en weet hiermee je collega's op een positieve manier te coachen en te betrekken; 
  • ... bent naast het mensgerichte, ook taakgericht en weet op de juiste momenten actie te ondernemen;
  • ... bent commercieel ervaren, bij voorkeur in de audio en video branche, en bent een goede gesprekspartner voor zowel je collega's als je klanten. 
Werken bij

Output is een toonaangevend bedrijf gericht op de distributie van professionele audio, video en lichtapparatuur. Het is het een professionele organisatie met ruim 35 jaar ervaring. Zij bieden een uitgelezen pakket aan kwalitatief hoogwaardige producten en werken hoofdzakelijk met exclusieve A-merken die zij distribueren in de Benelux. Output streeft naar langdurige relaties met al hun klanten en leveranciers, waarbij persoonlijke en professionele service voorop staat. Dit is terug te zien in onder andere het gedegen advies, de snelle levering en de uitstekende nazorg, allen gerealiseerd door een team van ervaren specialisten. 

Bij Output hangt er een hechte en gezellige sfeer. De organisatie bestaat uit ongeveer 20 medewerkers en het team is goed op elkaar ingespeeld. Continuïteit is binnen Output erg belangrijk, zowel richting klanten als intern. Ze werken met vaste partijen en staan écht voor kwaliteit! Werken bij Output betekent een hechte en vaste club collega's om je heen met veel kennis in huis, korte lijntjes en een diversiteit aan mogelijkheden. 

Ben je benieuwd of jij past binnen deze hechte organisatie. Wij kunnen een korte telefonische kennismaking met Yvonne voor je realiseren, zodat jij alvast een eerste indruk kan krijgen van Output. 


Dit biedt Ouput jou als Operationeel Commercieel Manager
  • Een mooi salaris, waar ik je graag meer over vertel;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen;
  • Om te beginnen een jaarcontract; 
  • Ruime training -en ontwikkelmogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in