+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Schilder Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder werk je aan verschillende projecten, van nieuwbouw tot winkelpanden. Elke dag is anders en vol uitdagingen. Ook kun je punten sparen voor gereedschappen en uitjes. Als je goed werkt, is er kans op een vast contract. Je kunt elk jaar gratis cursussen volgen om te leren. We organiseren ook leuke evenementen zoals een zomerbarbecue. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder ben je betrokken bij verschillende projecten, variërend van nieuwbouw tot retail, zoals bioscopen, hotels en winkelpanden. Met een divers takenpakket en projectlocaties die continu veranderen, biedt deze functie dagelijks nieuwe uitdagingen!


Ben jij het?

Je hebt enkele jaren ervaring als schilder en hebt een afgeronde schildersvakopleiding. Het bezit van een VCA-basis certificaat is vereist, of je bent bereid deze via ons te behalen of vernieuwen. Nauwkeurigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en sterke communicatievaardigheden met collega's zijn van groot belang.


Wat wij bieden

We bieden een competitief salaris, afhankelijk van jouw kennis, vaardigheden en ervaring, met een range tussen €2.600,- en €3.100,- per maand. Je hebt de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en pensioenopbouw volgens een regeling die bij jou past. Bij goede prestaties is er uitzicht op een vast contract. Daarnaast bieden we een spaarsysteem waarbij je met elk gewerkt uur punten spaart voor gereedschappen, cadeaus en uitjes. Jaarlijks kun je kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen, en we organiseren jaarlijks gezellige evenementen zoals de zomerbarbecue en winterborrel.


Waar jij werkt

Bij Faber helpen we jou als vakkracht om een werkplek te vinden waar je langdurig kunt werken aan projecten die goed bij jou passen. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat, en we staan altijd klaar om al je vragen en zorgen te beantwoorden. Interesse? Laten we samen alle mogelijkheden ontdekken die we voor jou hebben! Neem gerust contact met ons op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in