+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

HR Adviseur Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vebego Cleaning Services

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Vebego Cleaning Services

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.038 - € 4.340 p/m
  • Bonusregeling, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling
 

Locatie

Den Bosch
 

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR bij Vebego Cleaning Services en maak het verschil als HR Adviseur voor de Business Unit Food. Jouw rol gaat verder dan adviseren; je bent een drijvende kracht die actief bijdraagt aan het succes van de organisatie. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de gedreven professional die zijn expertise inzet voor HR-vraagstukken met betrekking tot direct personeel, cao's en wet- en regelgeving? Hoewel je misschien niet altijd alle antwoorden hebt, sta je te popelen om ze te achterhalen en jouw organisatie daarmee te ondersteunen en adviseren. Je bent enthousiast om deel uit te maken van diverse HR-projecten en draagt graag bij aan het behalen van concrete resultaten en doelstellingen. Dan is dit jouw moment! Vebego Cleaning Services in Den Bosch zoekt een energieke HR Adviseur. Met een uitdagende parttime positie van 24 uur per week wacht er een aantrekkelijk salaris tussen de €3.038,00 en €4.340,00 (o.b.v. fulltime) op je, samen met 31 vakantiedagen, een elektrische auto en een solide pensioenopbouw bij BPF Pensioen. Klinkt dat niet fantastisch? Grijp deze kans en maak de volgende stap in jouw HR-carrière!


Dit ga je doen

Ben jij die gedreven HR Adviseur met een onstuitbare ambitie om een significante impact te creëren? Jouw rol als HR Adviseur bij Vebego Cleaning Services voor de Business Unit Food gaat verder dan simpelweg ondersteunen en adviseren van de business unit Food bij HR-vraagstukken. Jij neemt actief het voortouw, geeft advies zonder specifieke vraag en staat altijd klaar om leidinggevenden te assisteren in uitdagende (arbeids-)conflicten, cruciale gesprekken en exit-trajecten. Kortom, jij bent niet alleen een HR-professional; je bent een drijvende kracht die proactief bijdraagt aan het succes van de organisatie. De volgende verantwoordelijkheden horen ook bij deze functie:

  • Je speelt een belangrijke rol bij het aantrekken en kiezen van nieuwe teamleden, en je staat ook klaar om te helpen bij het proces wanneer mensen de organisatie verlaten
  • Je helpt leidinggevenden bij het begeleiden van medewerkers die tijdelijk niet kunnen werken, in samenwerking met het Vitaliteitsteam
  • Je biedt begeleiding en advies tijdens overnames, zorgt ervoor dat afspraken uit cao's worden nageleefd, en zorgt ervoor dat het overnameproces soepel verloopt terwijl je ervoor zorgt dat de betrokken medewerkers zorgvuldig op de hoogte worden gebracht
  • Je fungeert als sparringpartner voor zowel de HR Manager als andere collega's binnen het HR-team
  • Je verzamelt en analyseert informatie over HR-zaken voor het management, en op basis daarvan geef je advies. Daarnaast houd je ook een oogje op de uitvoering van dat advies

Hier ga je werken

Met een ongekende passie en energie heeft het familiebedrijf Vebego zich sinds de oprichting van Hago in 1943 ontwikkeld tot een indrukwekkend collectief. Trots zijn we op onze meer dan 42.000 medewerkers, die dag in dag uit toegewijd werken in de facilitaire dienstverlening en de zorgsector. Onze invloed reikt ver over de grenzen heen, met aanwezigheid in België, Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland.

Voor ons gaat het echter niet alleen om groei. Wat ons echt drijft, is het creëren van betekenisvol werk voor onze toegewijde medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat dit de sleutel is tot het leveren van de grootste toegevoegde waarde aan onze gewaardeerde klanten, hun medewerkers en de samenleving als geheel. Samen streven we ernaar van onschatbare waarde te zijn. Ons doel? In 2025 willen we een dagelijkse positieve impact hebben op maar liefst 10 miljoen mensen!

Bij Vebego geloven we sterk in een actief diversiteitsbeleid en streven we naar een inclusieve organisatie. We benutten en omarmen de verschillen tussen mensen volledig. In onze teamopstelling streven we naar diversiteit op het gebied van leeftijd, geslacht, cultuur, achtergrond, geaardheid, kennis en competenties. We koesteren de kracht van diversiteit en zijn vastbesloten om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en zijn of haar volledige potentieel kan benutten.


Wat bieden we jou?

Bij Vebego Cleaning Services in Den Bosch wacht er een opwindende kans op je in de Business Unit Food! Als HR Adviseur krijg je de mogelijkheid om in een dynamische organisatie te schitteren met een uitdagende en verantwoordelijke rol voor 24 uur per week. Hier kun jij met jouw kennis en toegevoegde waarde echt het verschil maken.

De echte authenticiteit van ons familiebedrijf straalt ook door in onze medewerkers. Vebego is trots op het deskundige team, en dat gevoel delen we volledig. Dit komt tot uiting in een uitgebreid pakket aan fantastische arbeidsvoorwaarden. Ontdek hieronder de belangrijkste voordelen:

  • Je krijgt een salaris tussen de €3.038 en €4.340,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
  • Je hebt de mogelijkheid om hybride te werken voor een perfect werk en privé balans
  • Je krijgt natuurlijk ook een elektrische auto zodat je flexibel bent om te werken in Den Bosch of één van onze andere kantoren
  • Je hebt recht op een onkostenvergoeding, laptop, telefoon en je komt in aanmerking voor een bonusregeling
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 6 adv
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering
Dit vragen we van jou

Als HR Adviseur voor de Business Unit Food word je hoofdzakelijk ingezet op de locatie Den Bosch, maar het kan ook voorkomen dat je af en toe wordt verwacht op de locatie in Eindhoven. Het is voor ons van groot belang dat je een sterke affiniteit hebt met de missie en visie van Vebego. Daarnaast stellen we de volgende verwachtingen aan jou:

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding richt HRM of vergelijkbaar
  • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week (meer is helaas niet mogelijk)
  • Je hebt al ervaring opgedaan als HR adviseur of vergelijkbaar
  • Je bent communicatief sterk en proactief
  • Je bent daadkrachtig, betrokken en zelfstandig

Interesse?

Wil jij deel uitmaken van het team bij Vebego Cleaning Services in Den Bosch als HR Adviseur voor de Business Unit Food? Aarzel dan niet en solliciteer via de onderstaande knop! Voor eventuele vragen sta ik, Emilia Wolthuis, voor je klaar. Je kunt mij bereiken via 0647638871 Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in