+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 1 / instroomgroep Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Jij bent de superheld voor deze fijne nieuwe leerlingen uit deze instroomgroep in Den Haag. Per direct kan jij 4 dagen tot de zomervakantie hun leerkracht zijn.  


Lesgeven aan de instroomgroep

Jij weet snel een sterke band op te bouwen met de leerlingen. Het lukt jou goed een fijne en veilige sfeer in de groep, waardoor je echt veel ruimte hebt om sterke lessen neer te zetten. We zijn op zoek naar een leerkracht voor de instroomgroep om het team van helden te versterken! Als leerkracht van deze groep 1 zul je onze jonge helden inspireren en hen de kennis en vaardigheden bijbrengen die ze nodig hebben om hun krachten te ontwikkelen. Je zorgt ervoor dat elke dag een avontuur is en dat de kinderen met plezier naar school komen om nieuwe vaardigheden te leren. Ben jij 4 dagen beschikbaar?
Ben je minder dagen beschikbaar? Dan bespreken we graag de mogelijkheden. Zowel 4e jaars pabo studenten als bevoegde leerkrachten worden van harte uitgenodigd om kennis te maken!


Dit hebben we jou te bieden!
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 
Informatie over de school

Het team van 44 professionele collega's (onderwijsassistenten, docent plusklas, vakleerkracht gym, ib, directie etc) op deze fijne openbare basisschool in Den Haag, biedt onderwijs aan ongeveer 400 leerlingen. Er wordt nog vrij traditioneel lesgegeven; klassikaal maar wel op 3 niveaus. Ook is er een plusklas voor de leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Taal en spelling wordt via Snappet verwerkt en rekenen via WIG5. Van alle groepen zijn parallelgroepen aanwezig, wat de ideale basis is voor een fijne samenwerking. Nieuwe collega's zullen zich snel thuis voelen in dit gezellige team. 


Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem voor meer info contact op met Miranda via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in