+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Groepsleerkracht groep 7 Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij zo'n echte bovenbouwleerkracht die er samen met de leerlingen van groep 7 keihard wil knallen om optimaal voor te bereiden op het laatste jaar? Je kan aan de slag tot de zomer (en daarna), in Den Haag. Daar vertellen we je graag meer over!


Jouw werkweek in groep 7

Je bent gemotiveerd om een groep 7 van 29 leerlingen in de tweede helft van het schooljaar nog zoveel mogelijk bij te brengen. Eigenaarschap en aandacht voor de talenten van de leerlingen zijn punten welke jij belangrijk vindt. De specialisten in het team staan je graag bij indien je vragen hebt. Je zal je snel thuis voelen en direct opgenomen worden in dit fijne team van onderwijsprofessionals. Jouw werkdagen zijn in overleg. Je kan 1 tot 4 dagen aan de slag met deze groep 7. Op vrijdag is een "doe"-dag op school. De leerlingen krijgen dan les van vakdocenten. Jij kan dus 4 dagen (ma t/m do) werken per week. Een aanstelling op de vrijdag (5e dag) wordt dan ingevuld met wereld oriënterende lessen in de groepen 6 t/m 8. Door vertrek van een collega komt deze groep zonder meester/juf. Van jou wordt verwacht dat je een sterk pedagogisch-didactisch klimaat weet te brengen. Een flink aantal leerlingen werkt op meer- tot hoogbegaafdniveau, maar er zijn ook leerlingen die op (lager) gemiddeld niveau presteren. Aandacht kunnen geven aan het sociale klimaat is ook van belang. Hieraan is al veel tijd besteed, maar dit moet worden gecontinueerd. Jij neemt deze uitdaging met beide handen aan wetende dat je er niet alleen voor staat. 


De school

Je komt te werken op een kleine gezellige basisschool, een echte buurtschool met ongeveer 220 leerlingen en 20 collega's. In het team zijn ook vakleerkrachten voor gymnastiek, programmeren en muziek jouw collega's. Binnen de school heerst een cultuur van leren van en met elkaar. Het onderwijs is afgestemd op de belevingswereld van de leerlingen en worden de leerlingen medeverantwoordelijk voor het eigen leerproces met veel aandacht voor hun eigen talenten. Er wordt ingezet op een passend en gedifferentieerd onderwijsaanbod en thematisch onderwijs voor de wereldoriënterende en creatieve vakken. Vanaf groep 1 staat er wekelijk Engels op het programma. 


Dit hebben we jou te bieden!
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis;  
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 
Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem voor meer info contact op met Miranda via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in