+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Groepsleerkracht groep 6 Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar voor een fijne groep 6 in Den Haag voor (bij voorkeur) 4 dagen per week? De 25 leerlingen en het warme team verwelkomen je met open armen!


Jouw werkweek in groep 6

I.v.m. ziekte zoeken wij per direct vervanging voor deze fijne gr. 6. Het liefst houden we je binnen boord minimaal tot de zomervakantie, maar ben je een bepaalde periode beschikbaar gaan we ook graag in gesprek met je. Er is ook een groep 6/7 dus je hebt een collega naast je die je kan helpen bij vragen. Je komt te werken in een fijn, sociaal team dat hard werkt om de leerlingen in een fijne sfeer goed onderwijs te geven! Jouw werkdagen zijn bij voorkeur maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wil je andere, meer of minder dagen werken, is dat zeker bespreekbaar. Neem vooral contact op bij vragen!


Dit hebben wij jou te bieden!
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 
De school

Deze gezellige school met een sociaal en professioneel team vind je op de rand van Laak en Rijswijk. Fijn te weten dat er voldoende en gratis parkeermogelijkheden zijn voor de deur. De schooltijden zijn van 8.25-15.00 uur (gr. 1 t/m 3) en 8.30-15.05 (groep 4 t/m 8). De woensdag is een halve schooldag. De populatie is een mooie mix, zowel op sociaaleconomisch als op cultureel gebied.
De zorg is goed geregeld op deze school. Ook hebben ze leerkrachtcoaches die met het team het didactisch handelen steeds verder versterken.
De missie: Inzetten op een stevige basis op taal, rekenen, spelling en begrijpend lezen. De kernwaarden zijn veiligheid, plezier, ontwikkelen en samenwerken. Vanuit de NPO gelden is er extra ondersteuning bij alle groepen.


Solliciteren!

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Solliciteer direct via de website of neem bij vragen contact op met Maaike via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We zien je sollicitatie graag tegemoet! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in