+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Docent Nederlands NT2 regio Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Metafoor Onderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.431 - € 5.078 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Docent Nederlands NT2 regio Den Haag

Nederlands NT2/ISK Docent? Help jongeren met een nieuw begin. Voel de impact. 0,8 FTE, Den Haag. Solliciteer & Inspireer. 


 

Wat ga je doen als docent Nederlands NT2?

Stel je voor: Je staat aan het begin van elke schooldag klaar om een klas vol enthousiaste ISK-leerlingen te verwelkomen. Studenten van 12 tot 18 jaar met diverse achtergronden en uiteenlopende taalniveaus van A0 tot B2, allen nieuwkomers die hun weg zoeken in een nieuw cultuur en maatschappij. Jij, als Docent Nederlands NT2 in het mbo, bent meer dan alleen hun docent; je bent de gids die hen begeleidt op hun reis naar het beheersen van de Nederlandse taal. Jouw lessen zijn meer dan onderwijsmomenten; het zijn kansen om elk individu te laten schitteren, ongeacht hun startpunt. 

Je affiniteit met deze ISK-leerlingen is duidelijk zichtbaar in hoe je elke les benadert. Je begrijpt de unieke uitdagingen waar de ISK-leerlingen voor staan en zet je volledig in om een omgeving te creëren waarin ze zich veilig, ondersteund voelen. Jouw geduld en toewijding aan hun succes maken jou niet alleen een docent maar ook een mentor en inspirator voor deze jonge mensen die een nieuw begin willen maken in onze maatschappij.  

Deze vacature Docent Nederlands NT2 is per direct en loopt tot en met 12 juli 2024. Dit is jouw kans om je sporen na te laten, om je passie en kennis te delen op een plek waar elk woord dat je spreekt, elke les die je geeft, een leven kan veranderen. 

Voel jij je aangesproken? Twijfel dan niet langer. Solliciteer nu, en laten we samen de toekomst van onze studenten vormgeven. Jouw reis naar het maken van een blijvende impact begint hier.


De Nederlandse docent die wij zoeken:
  • Beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid of heb een afgeronde relevante hbo-opleiding.
  • Aangevuld met een PDG
  • Heeft een recente onderwijsinstelling in het vo of mbo. 
     
Waar ga je werken?
Je komt te werken op een mbo in de regio Den Haag. Binnen de afdeling BAS, die zicht richt op het begeleiden van jongeren die om diverse redenen niet kunnen starten met een reguliere opleiding, maak je deel uit van een team van ongeveer 70 mensen. Dit team biedt ruimte voor persoonlijke groei en vrijheid in de uitvoering van het werk. De positieve instelling binnen de organisatie zorgt ervoor dat medewerkers zich trots voelen wanneer ze zien dat hun studenten vooruitgang boeken. 

Werken via Metafoor Onderwijs
Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent Burgerschap in een andere regio? Neem voor meer info contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Wij bieden:
  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.431,- en €5.078,- (schaal LB) Met doorgroeimogelijkheden naar LC niveau ( een bruto maandsalaris tussen €3.906,- en € 5.740,-) is afhankelijk van (werkervaring, opleiding en competenties)
  • Reiskostenvergoeding conform cao mbo
  • 8,33 % eindejaarsuitkering
  • Een leuke en uitdagende opdracht t/m 12 juli 2024 voor 0,8 FTE 
Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de vacature docent Nederlands NT2 of heb je vragen? Neem dan contact op met Neda Nurian.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in