+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Docent Nederlands schooljaar 24/25 Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de Nederlandse taal en cultuur als Docent Nederlands bij een inspirerende onderwijsinstelling. Breng je passie en kennis over naar de volgende generatie met boeiende en meeslepende lessen. Als mentor en gids ontdekken leerlingen onder jouw leiding de schoonheid van literatuur en grammatica. Jouw unieke aanpak moedigt creativiteit en expressie aan. Een unieke kans om jonge geesten te vormen. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de bruisende bron van kennis en passie die we zoeken? Voor een onderwijsinstelling in de regio Haaglanden zijn we op zoek naar een gedreven Docent Nederlands die klaar is om de volgende generatie taalliefhebbers te inspireren.

Als onze ideale kandidaat ben jij niet zomaar een leraar. Je bent een mentor, een gids die de weg wijst door de rijke taallandschappen van de Nederlandse literatuur, grammatica en cultuur. Je lessen zijn niet alleen educatief, maar ook boeiend en meeslepend. Je hebt een unieke aanpak die de leerlingen raakt en hen aanmoedigt om hun eigen creativiteit en expressie te verkennen.

Je bent niet alleen bekwaam in je vakgebied, maar je bent ook een meester in pedagogiek en didactiek. Je begrijpt de verschillende leerstijlen en weet hoe je ze kunt benaderen, zodat elke leerling het beste uit zichzelf kan halen. Je bent in het bezit van de vereiste bevoegdheid of bent actief bezig met het behalen ervan. Bovendien ben je klaar om zelfstandig voor de klas te staan en de verantwoordelijkheid te dragen voor het vormen van jonge geesten.

Je bent flexibel en beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week, waarbij je je enthousiasme en kennis deelt met onze leerlingen. Je bent een teamspeler, maar ook in staat om zelfstandig te werken en initiatief te tonen.

Wil je meer weten over deze uitdagende kans om deel uit te maken van ons bevlogen team? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dennis via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0643629073.



Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of hiervoor in opleiding
  • Beschikbaar in overleg, het liefst op korte termijn
  • Je bent flexibel in het reizen
  • Beschikbaar voor 0,4 tot 0,7 fte


Aanbod

  • Schaal LB (maximaal €5030,-) van de cao het voortgezet onderwijs
  • 8,3% vakantietoeslag
  • Eindejaarsuitkering
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer


Bedrijfsomschrijving

Kinderen en collega’s leren doordat ze mogen dromen en uitgedaagd worden om boven zichzelf uit te stijgen en het vertrouwen krijgen nieuwe dingen te durven doen. Ons onderwijsaanbod biedt elke leerling en elke professional de kans om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. We geven dit onderwijs vorm samen met onze maatschappelijke partners, in een omgeving die zich kenmerkt door regelmaat en ritme. Zo zorgen wij ervoor dat er met plezier kan worden geleerd en gewerkt aan ieders talent in een goed geregelde school.De school waar je komt te werken is een grote school waar zowel les wordt gegeven aan het vmbo, havo en vwo. Deze school staat erg goed aangeschreven en heeft elk jaar veel nieuwe aanmeldingen van leerlingen. Daarom is de school op zoek naar teamuitbreiding binnen de sectie Nederlands. De sectie Nederlands verwelkomt jou graag als nieuwe collega!Matchpartner biedt jou als docent de zekerheid van een contract met de flexibiliteit om te doen wat jou gelukkig maakt. Matchpartner Onderwijs bestaat uit een klein team van bevlogen medewerkers die kijken naar jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan maken wij de match die jou de garantie geeft op werkplezier. Daarnaast zorgen wij voor voldoende begeleiding en treed je toe tot een netwerk van vele gedreven docenten die graag met jou van gedachten wisselen. In ons netwerk van docenten staat passie voor het vak voorop. Onze docenten beschikken over uitstekende vakkennis en over de vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Daarbij hebben ze oog en hart voor de leerlingen. Er wordt gekeken naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en daar wordt op ingespeeld met passende werkvormen. Ten slot zijn onze docenten positief-kritisch en wordt er mee gedacht om de school verder vooruit te helpen. Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en halen we jouw sterke punten naar boven. Wij koppelen jouw kracht, wensen en behoeften aan ons groot netwerk van scholen om de perfecte match te maken. Wij regelen het gesprek en ondersteunen je tijdens het sollicitatiegesprek. Samen proosten we op de goede afloop van dit gesprek. In de maanden hierna zorgen wij ervoor dat jij je volledig kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent: lesgeven. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in