+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Docent Nederlands Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 13e maand

Vacature in het kort

Voor een levendige christelijke school in Den Haag zoeken we een enthousiaste Nederlands docent voor de brugklas. Je geeft 3 à 4 lesuren, met kans op meer. Deze school is open voor iedereen en heeft een unieke identiteit met godsdienstlessen en vieringen. Je komt in een team dat klaarstaat om je te helpen. Geniet van een inspirerende omgeving en draag bij aan de groei van leerlingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Algemene informatie

Voor een dynamische christelijke school in Den Haag zijn wij opzoek naar een enthousiaste Nederlands docent voor de brugklas.


Functie informatie

Ontdek de betrokken en dynamische schoolgemeenschap in Den Haag en laat je inspireren! Wij zoeken een enthousiaste docent Nederlands die 3 à 4 lesuren wil verzorgen in de brugklas havo/vwo, met de mogelijkheid tot aanvulling in klas 1 en klas 3 gedurende het hele jaar. Als open christelijke school streven ze naar wederzijds respect, waar iedereen welkom is zolang de grondslag wordt gerespecteerd. De identiteit komt tot uiting in wekelijkse godsdienstlessen, dagelijkse dagopeningen en diverse vieringen door het jaar. Verken de essentiële thema's in dit onderwijs en ervaar de levendige energie van deze schoolgemeenschap. Laat je prikkelen en meenemen door wat deze school zo bijzonder maakt!


Wat wij vragen

✓ Onderwijsbevoegdheid of in opleiding om deze te behalen ✓ Passie voor het vak Nederlands en het enthousiasme om lessen te geven aan de brugklas ✓ Flexibiliteit en toewijding om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de leerlingen


Wat wij bieden

✓ Salaris conform cao (inclusief 13e maand, vakantiegeld, doorbetaling in vakantie) ✓ Een boeiende tijdelijke positie voor 3 a 4 lesuren brugklas havo/vwo. Eventueel aan te vullen met 10-15 lesuren in klas 1 en klas 3 voor het hele jaar ✓ Een ondersteunend en enthousiast team van collega's


Sollicitatieproces

Wil je meer te weten komen over deze uitdagende mogelijkheid? Als dit je prikkelt en je jezelf al ziet schitteren op onze school, twijfel dan niet en solliciteer meteen via de knop hieronder. Ik kijk ernaar uit om jou beter te leren kennen en te ontdekken of we de perfecte match zijn.

Als deze specifieke vacature niet helemaal in lijn is met jouw zoektocht, maak je geen zorgen! Laten we toch een gesprek hebben om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Voor eventuele vragen sta ik tot je beschikking. Neem gerust contact op met Melody van der Capellen via 06-279647926 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in