+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Open sollicitatie Docent Nederlands Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 37 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.431 - € 5.078 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Docent Nederlands
Jij, Docent Nederlands, hebt leuke inspirerende ezelsbruggetjes om jouw studenten te enthousiasmeren voor de Nederlandse taal.

Als Docent Nederlands krijg je de kans om aan de slag te gaan bij één van onze 12 colleges binnen Zadkine. Elk college kenmerkt zich met een eigen sfeer en mbo student. Jij weet dan ook als geen ander hoe je kunt inspelen op de verschillende studenten. Jouw lessen sluiten nauw aan op de beroepspraktijk. Dit alles vraagt om creativiteit maar hierin krijg je veel vrijheid in het opstellen en ontwikkelen van de lessen. Als Docent Nederlands weet jij op een inspirerende manier te studenten te raken en hen voor te bereiden als vakman- of vrouw.

Wat krijg je
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.431,- en € 5.078,- (carrièrepatroon LB van de CAO mbo) op basis van een fulltime (37 uur) aanstelling. Doorgroeimogelijkheden naar LC (een bruto maandsalaris tussen € 3.792,- en € 5.573,-) is afhankelijk van werkervaring en opleiding;
  • 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Stoelmassages, gratis fruit en natuurlijk de RotterdamPas;
  • De mogelijkheid om bij een fulltime dienstverband 17 dagen compensatieverlof op te bouwen;
  • Pensioenverzekering via ABP, (betaald) ouderschapsverlof, tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering en aanvullende zorgverzekering;
  • Een zelfstandige functie met veel uitdaging;
  • Een online leer- en ontwikkelplatform speciaal voor jou. Zodat jij kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
Wat ga je doen
Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het verzorgen van inspirerende lessen Nederlands. Of het nou gaat om het schrijven een marketingplan door de studenten van het Business College, het opstellen van een nieuw menu met seizoensgebonden ingrediënten door de Horeca studenten of een reflectieverslag patiëntenzorg door de studenten van Verpleegkunde. Je dompelt jouw studenten onder in de Nederlandse taal en koppelt deze aan de beroepspraktijk.

Als Docent Nederlands heb je daarnaast:
  • Een actieve rol bij het inspireren en coachen van onze studenten;
  • Lever je met jouw vakmanschap een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs;
  • Je geeft in je dagelijks werk onze kernwaarden innovatief, eigenaarschap en passie voor onderwijs betekenis;
  • De mogelijkheid om als studieloopbaanbegeleider ingezet te worden. Hierbij ben je dan ook betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van de studenten en niet alleen bij hun leerproces.
Als Docent Nederlands bij Zadkine streef je constant naar verbinding, zowel met de studenten als met je collega's. Het maakt niet uit waar een student start of welk carrièrepad hij of zij bewandelt. Samen met jouw collega’s zorgen jullie ervoor dat de studenten worden opgeleid tot trotse vakprofessionals.

Wat breng jij mee
  • Tweedegraads onderwijsbevoegdheid of studerend hiervoor en je zit in de afrondende fase;
  • Ervaring in het verzorgen van lessen Nederlands.
Colleges van Zadkine
Zadkine heeft verschillende locaties in Rotterdam, Spijkenisse, Schoonhoven en Capelle aan den IJssel. Bij ons vind je meer dan 150 mbo-opleidingen in de regio Rotterdam. Ons opleidingsaanbod hebben we ondergebracht in 12 colleges. Elk college staat voor een vakgebied. Onze colleges zijn het Business College, Beauty & Fashion College, Brood en Banket College, Dienstverlening & Facility College, Gezondheid, Welzijn en Sport College, Horeca College, Logistiek College, Optiek College, Startcollege, Travel & Leisure College, Vakschool Schoonhoven en Veiligheidsacadamie.

Wij willen bijdragen aan het geluk van onze ruim 17.000 studenten, door ze de grootste kans op succes te bieden bij hun vervolgstap naar een baan of vervolgopleiding. Ons aanbod richt zich op de ambities, interesses en talenten van onze studenten én op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. We ondersteunen studenten bij hun persoonlijke ontwikkeling en trekken daarbij samen op met bedrijven en overheidsinstellingen in de regio.

Kom je bij ons werken?
Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Bibian Janssen (Corporate Recruiter), via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Ben je enthousiast en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Kortom, je wilt direct solliciteren? Stuur jouw sollicitatie via de button en we nemen contact met je op.

Met jouw sollicitatie bekijken we graag de mogelijkheden binnen de Colleges van Zadkine. Heb je voorkeur om bij een specifiek College aan de slag te gaan? Dan lezen we dit graag in jouw motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. We doen eventueel referentiecheck. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in