+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Docent Nederlands regio Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Metafoor Onderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.078 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Vacature Docent Nederlands regio Rotterdam
Vacature Docent Nederlands regio Rotterdam: maak impact op MBO-studenten met jouw passie voor taal en inspireer toekomstige professionals!

Wat ga je doen als Docent Nederlands

Ben jij de energieke en gepassioneerde docent Nederlands die wij zoeken voor onze mbo-opleidingen; Sociaal werk, Pedagogisch werk, en Onderwijsassistent? Met leslocaties in zowel Vlaardingen op maandag, dinsdag en woensdag als Rotterdam op donderdag en vrijdag bieden wij een unieke kans om jouw onderwijsvaardigheden in te zetten op twee dynamische plekken. Deze positie, beschikbaar vanaf nu tot 1 juli 2024, biedt de perfecte gelegenheid om als docent Nederlands op korte termijn een betekenisvolle impact te maken op de toekomst van onze mbo-studenten. 

In deze rol als docent Nederlands speel je niet alleen een sleutelrol in het bieden van het Nederlandse taal, maar werk je ook samen met collega's aan het taalkracht beleid, geïnspireerd door de methode leerkracht. Jouw missie? Het versterken van het eigenaarschap van mbo-studenten in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling in een uitdagende leeromgeving. Deze unieke vacature voor docent Nederlands biedt de kans om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de groei van onze mbo-studenten. 

Ben je op zoek naar een plek waar jou invloed als docent Nederlands werkelijk telt, of dat nu in Vlaardingen is, Rotterdam, of misschien wel beide locaties? Klinkt dit de uitdaging waar jouw docentenhart sneller van gaat kloppen? Solliciteer nu op deze vacature docent Nederlands, waar een gesprek met studenten een onderdeel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. Laten we samen onze studenten begeleiden op hun pad naar succes!  


 

De docent die wij zoeken:
  • Is in het bezit van een tweedegraads (of in opleiding) bevoegdheid voor Nederlands 
  • Is vaardig in het coachen van mbo-studenten
  • Is bekwaam in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken 

 


Waar ga je werken?

De hoofd locatie in Rotterdam vormt een inspirerende leeromgeving en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Direct tegenover het treinstation en slechts 3 minuten lopen van een tramhalte biedt deze locatie niet alleen een breed scala aan opleidingen, maar ook een verkooppunt voor producten uit de bakkersopleiding, een ruime kantine, en faciliteiten om zowel te lunchen als te dineren in het restaurant. 

De locatie in Vlaardingen, gelegen aan de groende buitenrand en aangrenzend aan een recreatiegebied, is vanaf het treinstation ongeveer 10 minuten lopen of slechts 2 minuten met de bus. Deze locatie biedt ruime parkeergelegenheid voor fietsen en scooters. Circa 900 studenten ontvangen hier hun onderwijs in een pand dat is voorzien van een ruime kantine met terras en catering faciliteiten. In de nabije omgeving bevinden zich diverse winkels en supermarkten.


Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een passende baan. Onze recruiters staan voor jou klaar en denken met je mee! Ben je dus op zoek naar een baan in het vo of mbo?  Laat je dan helpen door één van onze recruiters. Of bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.


 

Wij bieden:
  • Een uitdagende baan tot en met 1 juli 2024 voor 1,0 fte (minder uren bespreekbaar)
  • Een functie inschaling conform cao-mbo LB, met een maximaal salaris van €5.078 op basis van een fulltime aanstelling
  • Een reiskostenvergoeding conform cao-mbo van €0,19 per kilometer
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
Vragen over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature docent Nederlands kun je terecht bij Neda Nurian

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in