+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Communicatieadviseur Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.794 - € 6.643 p/m
  • Bonusregeling, Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Word jij onze volgende communicatieadviseur? Als ervaren communicatieadviseur ben jij de kern tussen strategie en praktijk. Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van communicatie en weet deze op een creatieve wijze toe te passen. Jouw kracht ligt in het vertalen van complexe onderwerpen naar heldere communicatie die voor iedereen begrijpelijk is. Kom bij ons team en laat jouw communicatie-expertise schitteren! Als communicatieadviseur bij HTM in Den Haag krijg je naast een salaris tussen de €4.794,00 en €6.643,00, een bonusregeling, vakantiegeld en 40 vakantiedagen plus een "ov van de zaak". Klinkt goed toch?

Dit ga je doen

Als ervaren Communicatieadviseur bij HTM krijg je de kans om onze afdeling uitvoering te ondersteunen en te adviseren bij interne communicatievraagstukken die het kloppende hart van onze operaties raken. Op de afdeling uitvoering komen alle operationele helden van HTM Samen: van toegewijde buschauffeurs tot bekwame trambestuurders, van controleurs die onze reizigers begeleiden tot servicemedewerkers die de reiservaring van onze passagiers verrijken. Als Senior Communicatieadviseur ben jij hun steunpilaar, waarbij je voornamelijk de interne communicatie verbetert. Ook deins je niet terug voor hands-on taken om de visie van HTM uit te dragen. Daarnaast behoren de volgende werkzaamheden ook tot jouw verantwoordelijkheid:

  • Je geeft richting directie en verschillende bedrijfsonderdelen proactief advies op het gebied van strategie, huisstijl, communicatiedoelen, inzet van middelen en timing
  • Je bedenkt strategische plannen voor communicatieactiviteiten die de missie, visie en waarden van HTM weerspiegelen
  • Je schrijft over thema's zoals dienstregelingen, goed werkgeverschap, jaaroverzicht, innovaties en nog veel meer
  • Je draait mee in de bereikbaarheidsdienst wat betreft persvoorlichting
  • Je geschreven teksten en gemaakte foto's plaats je op diverse kanalen zoals onder andere het intranet, narrow casting schermen, HTM-app en in het personeelsblad

Hier kom je te werken

Het HTM-team, bestaande uit een enthousiaste groep van vijf adviseurs en een gepassioneerde leidinggevende. Hier bundelt een schat aan diverse expertises die elk bedrijfsonderdeel versterken. Flexibiliteit is de sleutel, met de vrijheid om vanuit huis of op locatie te werken, precies zoals jij dat het liefste hebt. Hoewel het team niet dagelijks fysiek bijeenkomt, staat de communicatie altijd centraal. Jouw contacten zijn voornamelijk met andere gedreven collega's en externe partners binnen jouw werkterrein. Gelukkig ontbreekt het niet aan persoonlijke interactie, met regelmatige bijeenkomsten om elkaar op de hoogte te houden en te inspireren. De bedrijfscultuur? Die is typisch Haags: direct, no-nonsense, en toch hartelijk informeel. Bij HTM voel je je niet zomaar een werknemer, maar een gewaardeerd lid van een hechte familie.



Gevraagd

Als Communicatieadviseur bij HTM in Den Haag zoek jij graag de samenwerking op en valt er met regelmaat wat te lachen. Daarnaast verwachten we het volgende van je:

  • Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde hbo opleiding richting communicatie of vergelijkbaar
  • Je hebt al ruime ervaring als communicatieadviseur
  • Je hebt een volledige beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent creatief en dit zien we terug in jouw schrijfstijl en de opmaak van foto's
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Communicatieadviseur bij HTM in Den Haag kan jij je functie uitvoeren die het beste bij je past. Bij HTM is het mogelijk om te werken waar je wilt en kom je naar kantoor op de momenten dat dit nodig is. Dit is uiteraard in goed overleg. Een goed werk- privébalans vinden we belangrijk en daarom hebben we

  • Je krijgt een salaris tussen de €4.794,00 en €6.634,00 plus een eindejaarsuitkering van €2.875,00 in december
  • Je hebt recht op 40 vakantiedagen die bestaan uit 24 verlofdagen, 2 vitaliteitsdagen en 14 adv dagen
  • Je krijgt een uitstekend werk- privébalans want jij bepaalt waar je werkt met flexibele werktijden
  • Je krijgt een 'ov van de zaak' wat betekent dat jij samen met je gezin tegen een sterk gereduceerd tarief reist in het vervoersgebied van HTM
  • je hebt de mogelijkheid om verlof te kopen, te verkopen of te sparen

Belangrijk: HTM heeft mij, Annelieke Grootenboer, en ook Kristel Frey gevraagd om te helpen bij de werving. Je komt rechtstreeks in dienst bij HTM en je wordt dus niet uitgezonden of gedetacheerd.

Interesse om aan de slag te gaan als Communicatieadviseur bij HTM?

Leuk! Dan mag je hieronder je gegevens achterlaten en dan neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op. Heb je vragen? Dan kan je mij, Annelieke Grootenboer, bellen op 0618683597 of een email sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in