+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Communicatie strategie - Vrijwilliger (Tijdelijk) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stichting Aight

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 6 - 10 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacature in het kort

Bij ons, Stichting Aight, draait alles om hiphop en talentontwikkeling. We zoeken iemand die ons kan helpen met het versterken van onze identiteit door middel van marketingstrategieën. Je gaat aan de slag met het beoordelen van onze activiteiten en het bepalen van doelstellingen. Samen zorgen we voor een duidelijk beeld van wie we zijn en hoe we dat het beste kunnen uitdragen. Je kunt zowel op locatie als vanuit huis werken, en we bieden flexibele uren verspreid over een paar weken. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Project details
  • Stichting Aight
  • 6-10 uur in totaal
  • Verspreid over 3-6 weken
  • Op locatie en/of vanuit huis
Organisatie in het kort

Aight is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het belangrijkste hiphopkennisplatform in Den Haag en omstreken. Bij Aight draait alles om talentontwikkeling, educatie, kunst en maatschappelijke betrokkenheid binnen de hiphopcultuur.


Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer die ons helpt met strategische marketing thema's uitdiepen zoals doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap en kanalen.

Start:We kunnen direct starten


Waarom we jou nodig hebben

Met jouw expertise in marketingstrategie kan je ons helpen onze identiteit te versterken. Aight bestaat uit diverse afdelingen met elk hun eigen identiteit, wat het lastig maakt om één duidelijk beeld van Aight te communiceren. Voorafgaand aan onze rebranding willen we strategisch overleggen om de meest effectieve aanpak te bepalen. Laat jouw expertise het verschil maken en help ons om zelfexpressie, creativiteit en sociale verbinding binnen de hiphopcultuur te bevorderen.


Hier zijn we naar op zoek
  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.
Dit hebben we al in huis
  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Missie en visie.




Bedrijfsomschrijving

Aight wil zelfexpressie, creativiteit en sociale verbinding creëren via hiphop en street culture. Met grassroots initiatieven bouwt Aight aan (multiculturele) gemeenschappen, communities, die zijn gebaseerd op de basisprincipes van de hiphopcultuur: peace, unity, love and having fun. Aight wil talent door middel van hiphop en street culture inspireren hun potentie te ontdekken en hen helpen zich te ontwikkelen. Toptalenten worden gefaciliteerd bij hun individuele groei en professionele ontwikkeling. Naast de groei van individueel talent wordt ook de positieve invloed van de communities daaromheen benadrukt. Aight definieert de mens niet alleen door wat een persoon artistiek doet of presteert, maar we hebben ook aandacht voor het maatschappelijke welzijn van individuen en communities.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in