+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Communicatieadviseur Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.794 - € 6.634 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Als je bij ons aan boord stapt, ben je geen passagier, maar neem je actief plaats aan het stuur voor strategisch advies en ondersteuning op het gebied van interne communicatievraagstukken voor onze afdeling Uitvoering. Hier zijn de helden van HTM actief: buschauffeurs, trambestuurders, controleurs en servicemedewerkers. Onze afdeling ontwikkelt zich in sneltreinvaart en jij staat te popelen om als ervaren conducteur jouw expertise aan boord te brengen. Volgende halte: corporate communicatie. Hier neem je de directie en andere bedrijfsonderdelen mee op deze reis, fungerend als gids die advies geeft over de rest van dit avontuurlijke traject. Stap je bij HTM op de bus? Dan geniet je van een aantrekkelijk salaris van € 4.794,00 tot € 6.634,00, flexibele werktijden en een thuiswerkregeling. Bij HTM staat de balans werk en privé centraal en kun jij iets betekenen in maatschappelijk belang. Ga je mee op avontuur?

Dit ga je doen

In jouw rol bedenk je strategische plannen en rol je deze operationeel uit. Jouw focus ligt met name op het behouden en betrekken van de collega’s en onze helden die dagelijks voor onze 270.000 reizigers per dag het openbaar vervoer verzorgen. Daarbij vertaal je complexe informatie naar vlotte boodschappen. Samen met je collega’s geef je proactief advies aan de directie en het lijnmanagement over communicatiedoelen, strategie, boodschap, huisstijl, timing en inzet van middelen. Je formuleert strategisch plannen voor communicatieactiviteiten die de missie, visie en waarden van HTM weerspiegelen, met als doel het versterken van de reputatie en het verbeteren van de klanttevredenheid en focus op de eigen medewerkers.

Het operationeel uitrollen omvat:

  • Het maken van foto's, plaatsen van berichten en schrijven van teksten
  • Je bent in nauw contact met alle collega’s en bent altijd op de hoogte van wat er binnen en buiten de organisatie afspeelt
  • Schrijven over thema's zoals het jaaroverzicht, dienstregelingen, het nieuw planningssysteem, goed werkgeverschap, ontwikkeltrajecten, nieuwtjes, innovaties en zoveel meer

Dit communiceer je via diverse kanalen zoals HTM-app, intranet, narrow casting schermen, personeelsblad, HTM-journaal, en animaties en videoboodschappen. Verder draai je mee in de poule van bereikbaarheidsdiensten voor persvoorlichting.

Jouw team

Het HTM-team, bestaande uit vijf adviseurs en een leidinggevende, vertegenwoordigt diverse expertises in verschillende bedrijfsonderdelen. Er wordt veel vanuit thuis gewerkt of op locatie wanneer en waar het jou uitkomt. Daarom zit het team niet dagelijks samen. Je hebt vooral contact met andere collega’s of externe partijen voor de business waar jij verantwoordelijk voor bent. Er is wel regelmatig persoonlijk overleg om elkaar te informeren. De bedrijfscultuur is kenmerkend Haags: direct, nuchter en informeel. HTM wordt ervaren als één grote familie.



Gevraagd

Als communicatieadviseur bij HTM in Den Haag kom je terecht in een dynamische en grote operatie waar er veel gebeurt. Om deze rol succesvol uit te voeren, zit je met de volgende kwaliteiten op het juiste spoor:

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding richting journalistiek, communicatie of een andere relevante opleiding
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift
  • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke rol
  • Je hanteert de pen als een kunstenaar, jouw creativiteit komt tot uiting in elke tekst
  • Als je ervaring hebt als persvoorlichter is dit mooi meegenomen

Daarnaast ben je bereid om mee te draaien in de poule van bereikbaarheidsdiensten voor persvoorlichting.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Stap aan boord en ervaar het zelf. Bij HTM bieden we een uitstekende balans tussen werk en privé. Met ruime mogelijkheden voor thuiswerken, flexibele werktijden en de optie voor een werkweek van 32 uur. Als kers op de taart krijg je maar liefst 40 vakantiedagen (24 verlofdagen, 2 vitaliteitsdagen en 14 ADV dagen bij een 40-urige werkweek) om van te genieten. Reis met ons mee naar een evenwichtiger en flexibeler werkend leven. Verder kun je hierop rekenen:

  • Aantrekkelijk salaris van € 4.794,00 tot € 6.634,00 aangevuld met een eindejaarsuitkering van € 2.875,00 in december
  • Never a dull moment, je hoeft je niet te vervelen en hebt afwisseling tussen operationeel en strategisch werk
  • 'OV van de zaak', je reist in ons vervoersgebied tegen een sterk gereduceerd tarief, voor jezelf, je partner én je kinderen
  • Een functie van maatschappelijk belang, want HTM vervoert gemiddeld tot 270.000 reizigers per dag
  • Verlof kopen, verkopen of sparen en een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten om je te blijven ontwikkelen

Bij HTM zit je goed.



Uren

40 uur
24 tot 32
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in