+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deurne.
Laad meer vacatures

Ordermanager Deurne

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.900 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

Als Ordermanager speel je een cruciale rol in het beheren van bedrijfsorders, waarbij je nauw samenwerkt met verschillende teams om technische details te verduidelijken en de efficiënte uitvoering van siteorders te waarborgen. Je bent verantwoordelijk voor rapportage, voortgangsbeheer, en het naleven van commerciële afspraken. Met jouw organisatorisch talent draag je bij aan tijdige leveringen en het bewaken van orderbudgetten. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de spil in het efficiënt beheren van bedrijfsorders? Ga aan de slag als Ordermanager! Speel een cruciale rol in het naleven van commerciële afspraken en het waarborgen van tijdige levering. Klaar om jouw organisatorisch talent in te zetten voor uitdagende projecten?


Wat ga je doen?

Als Ordermanager ben jij verantwoordelijk voor het beheer van bedrijfsorders. Je werkt nauw samenwerken met engineering en productieteams om alle technische details te verduidelijken en ervoor te zorgen dat de siteorders efficiënt worden uitgevoerd. Rapportage en het beheren van de voortgang van productorders, inclusief financiën en kwaliteitsproblemen, behoren ook tot jouw takenpakket. Daarnaast zorg je voor de opvolging van commerciële afspraken en ben je verantwoordelijk voor het tijdig vrijgeven van orders aan betrokken sites. Het genereren en beheren van projectprobleemlogboeken en risicologboeken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Met jouw organisatorisch talent draag je bij aan het waarborgen van tijdige levering en het bewaken van het orderbudget, inclusief pre- en postanalyse.


Jouw werkzaamheden
  • Beheer van bedrijfsorders volgens verantwoordelijkheidsmatrix;
  • Verduidelijken van technische details met engineering en productie;
  • Rapportage, opvolging en beheer van voortgang productorders, financiën en kwaliteitsproblemen;
  • Opvolgen van commerciële afspraken met betrekking tot productorders;
  • Vrijgeven van orders aan betrokken sites binnen Business Unit voor uitvoering.


Gevraagd

  • Afgeronde hbo-opleiding;
  • Kennis van softwareprogramma’s;
  • Organisatorisch talent en sterke communicatieve vaardigheden voor samenwerking met verschillende teams;
  • Analytisch denkvermogen voor het oplossen van problemen;
  • Proactieve houding en vermogen om deadlines te halen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze organisatie heerst een dynamische werkomgeving waarin teamwork en resultaatgerichtheid centraal staan. Je kunt rekenen op een bedrijfscultuur die innovatie en groei stimuleert, waar jouw vaardigheden en proactieve houding worden gewaardeerd. Ontdek een omgeving waarin jouw analytische denkvermogen en communicatieve vaardigheden tot hun recht komen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in