+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Telefonisch hulpverlener, Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.513 - € 3.120 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je echt iets kunt betekenen voor anderen? Als Hulpverlener Alarmcentrale bij VHD in Deventer help je mensen in nood, van pechhulp tot ongevallen op de skipiste. Bij VHD is jouw welzijn belangrijk. Je krijgt toegang tot een fitnessruimte, een dakterras en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Je kunt ook gratis cursussen volgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de held(in) van de dag worden voor €2513,33 – €3120,- per maand? Ben jij op zoek naar een baan met flexibele werktijden die goed te combineren is met jouw privéleven? Dan is de functie van Hulpverlener Alarmcentrale bij VHD in Deventer een perfecte baan voor jou!

Binnen de functie als Hulpverlener Alarmcentrale bij VHD pak jij diverse hulpvragen op en bied je een luisterend oor aan personen in nood. Met jouw empathie stel je de beller gerust en bied jij diegene de best passende oplossing. Dit kan uiteenlopen van pechhulp verlenen in Nederland tot aan het helpen van iemand die op de skipiste gewond is geraakt en hulp nodig heeft. Hierbij noteer jij alles in het systeem, zodat het voor de opdrachtgever inzichtelijk is welke hulp is ingezet. Jij bent dagelijks van onschatbare waarde voor hulpbehoevenden en jij maakt het verschil. 

Waar ga je werken?

Je bent werkzaam bij de VHD Alarmcentrale in Deventer, waar je terecht komt in een warm en behulpzaam bad. Vanuit deze locatie worden er wereldwijd mensen geholpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Binnen het gezellige team lever jij telefonische hulp in noodsituaties.

Klantgerichtheid staat bij VHD hoog in het vaandel, maar de nadruk wordt ook gelegd op jouw welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Er worden vanuit de personeelsvereniging Oranje Blauw diverse activiteiten georganiseerd en er is 24/7 toegang tot de fitnessruimte in het pand. Ook is er dakterras aanwezig, gelegen aan het bedrijfsrestaurant op de bovenste etage. Je komt te werken in een aangename omgeving waar jouw welzijn centraal staat.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en je hebt kennis van de Engelse taal, elke extra taal is welkom;
  • Je kan je goed in anderen verplaatsen en blijft rustig in de communicatie;
  • Je bent flexibel en je ziet veranderende situaties als een uitdaging;
  • Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen en diverse trainingen;
  • Je hebt een mbo 4 opleiding afgerond of een diploma op een soortgelijk niveau behaald.

Wat bieden wij?

  • Een salaris van €2513,33 tot €3120,- bruto per maand (fulltime), exclusief onregelmatigheidstoeslagen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: 25 vakantiedagen, 8,33% vakantietoeslag, pensioensopbouw vanaf de start en reiskostenvergoeding;
  • Toegang tot verschillende faciliteiten: sportruimte, het bedrijfsrestaurant met een gevarieerd aanbod en het dakterras;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: gratis toegang tot verschillende cursussen vanuit de Adecco Academy en doorgroeimogelijkheden binnen VHD;
  • Sfeervolle werkomgeving: je werkt samen met gezellige collega’s en je kunt aansluiten bij verschillende activiteiten die georganiseerd zijn vanuit de personeelsvereniging Oranje Blauw.

Wil jij het verschil maken? 

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Voor vragen kun je bellen of whatsappen naar Olivia Nuñez y Lobato via 06 203 11 780. Ook kun je mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in