+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Echt.
Laad meer vacatures

Adviseur Bouwfysica Echt

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

In deze functie werk je op de afdeling bouwfysica. Je gaat met veel verschillende dingen aan de slag, zoals metingen doen en berekeningen maken. Je combineert wat je leert met wat je echt doet. Bij ons krijg je niet alleen een goed salaris, maar ook de kans om elk jaar 3 trainingen te volgen om beter te worden in je werk. We geven je ook geld om zelf een opleiding te kiezen. Plus, je kunt een bonus krijgen als je iemand anders helpt om hier te komen werken. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

De afdeling bouwfysica houdt zich bezig met het adviseren over bijvoorbeeld geluid, warmte en vocht, duurzaam bouwen, energiebeheer, daglicht en brandveiligheid. Met de inspectiedienst voeren ze allerhande metingen uit. De werkzaamheden zijn daardoor zeer divers. Naast het uitvoeren van bijvoorbeeld vochtmetingen, geluidmetingen, thermografische scans en luchtdichtheidsmetingen, maak je ook berekeningen op het gebied van energie, daglicht, ventilatie en geluidwering. Theorie en praktijk komen direct samen in je nieuwe functie.


Wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak.
Je krijgt van ons:

  • een mooie baan bij onze opdrachtgever een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
  • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien;
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).
Ben jij het?

In de eerste plaats een enthousiast, leergierig en ondernemend persoon die zich verder wil ontwikkelen en doorgroeien in het vakgebied Bouwfysica & Akoestiek. We denken daarbij aan iemand die al een paar jaar ervaring op het vakgebied heeft, maar als je net bent afgestudeerd aan een opleiding bouwkunde aan de TU of HTS ben je ook zeker welkom.


Waar jij werkt

Je gaat werken in een team met zowel ervaren collega's als starters. De werksfeer is zeer belangrijk bij deze organisatie en je werkt daarnaast ook nauw samen met de collega's van de afdeling technische installaties. Samen met deze afdeling werk je aan grote, gevarieerde projecten die betrekking hebben op verschillende disciplines binnen het vakgebied. Hierdoor kun je eerst kennis maken met de diverse onderdelen, waarna je kunt kiezen voor een specialisatie of juist voor allround advisering.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in