+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

(Junior) Group Controller Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Word de financiële rechterhand van de DGA!

Heb jij een bedrijfskundige achtergrond? Of ben je gestart in de accountancy en op zoek naar een mooie kans om naast de ondernemer aan tafel te zitten? Zet direct de stap.

Voor een ondernemer die eigenaar is van verschillende kleine en grote bedrijven zoeken we een financiële rechterhand. Samen met een ervaren collega adviseer je hem over het maken van de juiste keuzes door gevoel te onderbouwen met feiten.

Voorbeeld; de groep waar jij voor komt te werken heeft de ambitie om een nieuw bedrijf te kopen. Jij bent hier als rechterhand van de eigenaar bij betrokken. Je hebt contact met de bank en de notaris, duikt in de cijfers en zoekt dingen grondig uit. Jij met je bedrijfskundige of accountancy achtergrond duikt in deze cijfers en komt met een goed advies.

Je krijgt een vrije en zelfstandige rol waarbij je direct naast de ondernemer werkt. Hierdoor kun je snel schakelen en belangrijke zaken in gang zetten.

Wil je graag meer informatie over deze vacature of over het bedrijf? Neem voor meer info contact op met Frank van Veldhuizen. Stuur hem een e-mail (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) of plan een korte telefonische afspraak via Calendly


Wat ga je doen?

Als (Junior) Group Controller heb je samen met je collega een uitdagende verantwoordelijkheid voor het beheren van de financiële organisatie en het adviseren van de DGA. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het verstrekken van rapportages en managementinformatie.

Je duikt in de processen en cijfers en probeert de feiten boven tafel te halen en zo een degelijk advies te kunnen geven. Je hebt veel contact met de notaris, bank, belastingdienst en derden.

In deze rol werk je nauw samen met de directeuren en managers van de verschillende bedrijven.

Simpel gezegd; de eigenaar geeft je vrijheid en verantwoordelijkheid zodat hij kan ondernemen.

  • Rechterhand DGA;
  • Samen met een ervaren collega verantwoordelijk voor het financiële overzicht van de verschillende bedrijven die onderdeel zijn van de groep.
Wat kun je verwachten?

Je komt te werken bij een succesvolle groep aan bedrijven met een sterke marktpositie. Je hebt een vrije en zelfstandige functie en werkt samen met je collega rechtstreeks onder de eigenaar.

  • We hebben geen beperkingen in salaris. Het salaris is afhankelijk van je ervaring. Je kunt volop meedelen in het succes van de organisatie;
  • Dynamische functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid;
  • Volop persoonlijke groei- en ontwikkelmogelijkheden binnen de groep. Ook in je functie.
  • Auto met de mogelijkheid voor privégebruik.

Heb je nog andere wensen? Laat het ons weten!


Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega met bedrijfskundige en/of financiële achtergrond. Voorbeeld; de collega met wie je komt samen te werken, komt met haar medior ervaring uit een zelfstandige accountantsfunctie waarbij ze veel ervaring heeft opgedaan met het adviseren van ondernemers op financieel en bedrijfskundig vlak.

We zijn op zoek naar een;

  • Sterke persoonlijkheid;
  • Bedrijfskundige en/of financiële achtergrond;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Nauwkeurig, analytisch, praktisch, resultaatgericht, ondernemend en vindingrijk.

We staan open voor verschillende achtergronden en niveau aan ervaring. Heb je ervaring als accountant en zit je graag een keer aan de andere kant van de tafel? Ben jij nu werkzaam in een functie waarbij je volop te maken hebt met ondernemen en cijfers, maar wil je graag een volgende stap zetten?

Neem, ook bij twijfel, contact op met Frank van Veldhuizen om de mogelijkheden te bespreken. Stuur hem een e-mail (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) of plan een korte telefonische afspraak via Calendly

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in