+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Inkoper Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werkmandejong

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkmandejong

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame horeca disposables en speel een sleutelrol in het vernieuwen en uitbreiden van ons assortiment. Als Junior Inkoper bij een toonaangevende speler maak je deel uit van een dynamisch team waar geen dag hetzelfde is. Jouw inzichten vormen de basis voor het up-to-date houden van ons aanbod. Naast je kernfunctie, krijg je de kans om te werken aan prijsvergelijkingen, offertes, verpakkingsdesign en het optimaliseren van logistieke processen. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Een positie waar je de vrijheid hebt om het helemaal naar jouw hand te zetten en jezelf kunt doorontwikkelen op het gebied van inkoop.

Als Inkoper bij Sier Disposables maak je deel uit van een divers team binnen één van de toonaangevende spelers in Nederland op het gebied van milieuvriendelijke horeca disposables. Hier, in deze bruisende omgeving, is geen dag hetzelfde. Je krijgt bij Sier Disposables de kans om te groeien in je rol als inkoper. Je bent de ogen en oren van de markt, altijd alert op de nieuwste trends en klantbehoeften. Het assortiment wordt voortdurend geüpdatet en uitgebreid op basis van jouw inzichten en de vraag van de klanten. Ze zitten niet stil bij Sier Disposables. Met de groeiplannen staat er altijd iets nieuws op de agenda. Jij bent degene die nieuwe producten introduceert en de bestellingen plaatst bij de leveranciers. Daarnaast maak je kostprijscalculaties en ben je een expert in het sourcen van innovatieve items, zowel op nationale als internationale beurzen. 

Naast je kerntaken als Inkoper, ben je ook verantwoordelijk voor: 

  • Prijsvergelijkingen maken; 
  • Offertes aanvragen;
  • Het verpakkingsdesign en het bewaken van de huisstijl, in samenwerking met het marketingbureau;
  • Optimaliseren van het logistieke proces; 

Daarnaast volg je ook nauwlettend de trends en ontwikkelingen in de markt om het assortiment altijd up-to-date te houden, en ben je bijzonder alert op de wet- en regelgeving. Dit is namelijk van cruciaal belang bij het sourcen van nieuwe producten. 

Kortom, bij Sier Disposables draait het niet alleen om inkopen, maar om een boeiend proces waarbij je continu wordt uitgedaagd en waar jouw bijdrage van onschatbare waarde is voor het team en de klanten. 



Gevraagd

Sier Disposables zoekt een Inkoper die klaar is voor de volgende carrièrestap. Ze zoeken iemand die niet alleen gepassioneerd is over de uitdagingen binnen het vakgebied maar ook iemand die nieuwsgierig is naar de nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden  binnen het inkoopproces. 

Daarnaast herken je jezelf in de volgende criteria: 

  • Afgeronde hbo-opleiding;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, met uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Gedrevenheid om dagelijks het beste uit jezelf en je omgeving te halen;
  • Uitstekende kennis van Excel;
  • Bij voorkeur beschikbaar voor 40 uur per week.


Aanbod

Bij Sier Disposables krijg je een uitdagende en gevarieerde functie binnen een organisatie die voortdurend in beweging is. Je werkt samen met 10 collega's in een omgeving die geen dag hetzelfde is. 

Wat biedt Sier Disposables nog meer? 

  • Een passend salaris dat aansluit bij jouw ervaring; 
  • Een ambitieuze en dynamische organisatie die voorop loopt op het gebied van duurzame decoratieve disposables voor de horeca; 
  • No-nonsense organisatie, waar je de ruimte krijgt om zelf vorm te geven aan de functie;
  • Kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding zoals bijv. een Nevi opleiding; 
  • Een pensioenvoorziening;
  • 25 vakantiedagen per jaar. 

Je treedt direct in dienst bij Sier Disposables. Werkmandejong helpt je in het sollicitatieproces. 



Bedrijfsomschrijving

Sier Disposables is dé specialist in decoratieve disposables voor de horeca en grootverbruik. Sier Disposables levert een compleet en groot assortiment aan duurzame rietjes, tonicstampers, prikkers, ijsversiering, bestek, foodpresentaties en decoratieve disposables. Deze disposables komen vaak van ver. Enorme volumes, containers vol, importeren zij onder andere uit Azië. Zij zijn continu bezig met innovaties en optimalisatie van het assortiment. Sier Disposables vindt het belangrijk om duurzaam te ondernemen, door o.a. zelf productlijnen te ontwikkelen die minder belastend zijn voor het milieu. Dit vinden zij belangrijk en hierin willen zij een voortrekkersrol vervullen. Door de uitstekende kwaliteit, het uitgebreide assortiment, frisse verpakkingen en hoge servicegraad onderscheiden zij zich in de markt. Daarnaast zijn ze constant op zoek naar verrassende, eigentijdse en milieuvriendelijke producten om het assortiment mee aan te vullen. Levering geschiedt uitsluitend via de groothandel, dus nooit aan de eindgebruiker.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in