+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Accountmanager – Consultative Sales Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Als Accountmanager word je verantwoordelijk voor sales in je eigen regio. Na een gedegen inwerktraject, waar je veel leert, ga je in jouw regio aan de slag. Je bouwt je eigen klantenportefeuille op en richt je daarbij in eerste instantie op overheden, waarna je het uitbreidt met MKB bedrijven en concerns. Deze accounts blijven in je portefeuille, zodat je na verloop van tijd een andere balans new business – relatiebeheer krijgt. Jouw bedrijfskundig inzicht ga je zeker inzetten in deze complexe sales trajecten met een duur van 6 maanden tot een jaar. De DMU is iedere keer anders, waardoor het zeer afwisselend is. Als Accountmanager neem je in de sales trajecten ook de rol van consultant op je. Door jouw ervaring en expertise weet jij als geen ander met bedrijfskundig oog de juiste adviezen te geven omtrent de inrichting, transparantie en verbetering van de processen en procedures en deze te vertalen naar technische software oplossingen. Je ziet kansen en weet deze om te zetten in mooie voorstellen/ offertes. Ook leid je regelmatig aanbestedingstrajecten. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar stel je multidisciplinaire projectteams samen. Een gezonde sales portefeuille van een Accountmanager heeft circa 20 accounts. In je werk, kan je altijd terugvallen op jouw sparringpartner; je krijgt een buddy in de organisatie aangewezen. Kortom een zelfstandige, inhoudelijke baan als Accountmanager!
 

Gevraagd

Accountmanager, het allerbelangrijkste is dat je enthousiast wordt van de functie- en vooral ook de organisatie omschrijving! Je hebt een HBO/ WO studie afgerond en minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële rol. Ook als je nog geen ervaring hebt in ‘consultative sales’, vragen wij je te reageren! Je hebt inlevingsvermogen, een groot zelfstartend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je betrokken, commercieel, analytisch, klantgericht & hulpvaardig, communicatief vaardig (metname in de Nederlandse taal) en ben je een echte teamplayer! Je wordt blij als je toegevoegde waarde kunt leveren en gaat graag lange termijn contacten aan. Je bent niet alleen een bouwer, maar zeker ook een relatiebeheerder!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Accountmanager werk je in een bijzondere werkomgeving. Niet alleen het pand aan de Amstel is bijzonder met de moderne inrichting, gecombineerd met veel groen (planten). Ook de bedrijfscultuur & structuur is bijzonder te noemen. Collega’s zijn verantwoordelijk, zeer betrokken en vormen een team. De winstuitkering wordt dan ook onder iedereen verdeeld, ongeacht functie. De gezamenlijke lunch op kantoor wordt verzorgd, maar ook de wekelijkse borrel, waar geregeld collega’s hun successen en leermomenten presenteren. Zij hechten veel waarde aan de geboden vrijheid en zijn zich ook bewust van de grote verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Er wordt een passend vast salaris geboden van circa E 3.000,-- tot E 4.000,-- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak en de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen. Bij gebleken geschiktheid zal een vast, tijdelijk contract geboden bij onze opdrachtgever. CareerFactory treedt op als intermediair in dit traject.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Accountmanager werk je in een sales team van 6 Accountmanagers binnen deze organisatie. Kenmerkend aan de bedrijfscultuur is de grote vrijheid die iedere collega heeft. Je werkt in zelfsturende teams, waarbij je geen manager hebt, maar ieder z’n eigen verantwoordelijkheid neemt. Ook geldt dit voor je ontwikkeling (opleiding) en evaluatie. Thuiswerken is gebruikelijk (ook buiten corona-tijden). Tevens kan je gebruik maken van de fijne en moderne werkplek in het ruime , moderne en warme pand aan de Amstel.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in