+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Binnendienst medewerker verzekering Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Jij bent ooit begonnen bij een gemoedelijk verzekeringskantoor met een hecht en compact team. En nu wellicht voor de zoveelste keer overgenomen en terecht gekomen in een grote corporate… Niet jouw ding hè.. 😐 Jij wil graag samenwerken in een klein bedrijf met collega’s die wat voor elkaar overhebben. Waar nog gewoon een biertje gedronken wordt op de vrijdagmiddag om de successen van die week te vieren. Waar je je collega’s écht kent. En waar niet Jan en alleman thuiswerkt. Gewoon gezellig met z’n allen op kantoor.
Jouw kids zitten op school en je wil daarom lekker maar drie tot vier dagen werken. Dat kan hier. 

Dit groeiende bedrijf is op zoek naar een enthousiaste binnendienst adviseur. Met jouw ruime ervaring in deze functie, past dit jou als een handschoen! Dit is een klein bedrijf met 7 medewerkers. Of het nu gaat om e-mailbeheer, het opstellen van offertes, zowel particulier als zakelijk, of schadeafhandeling is voor jou geen enkel probleem. Lekker afwisselend! 

Dankzij je ervaring en relevante diploma's voel je je helemaal op je gemak in de wereld van schadeverzekeringen. Je begrijpt hoe belangrijk tevreden klanten zijn, aangezien zij jou vervolgens aan anderen zullen aanbevelen. Daarom zet jij je in om klanten tevreden te stellen. Als je ooit tegen uitdagingen aanloopt, staan je collega’s voor je klaar. En als je innovatieve ideeën hebt, wordt dat toegejuicht door het bedrijf. Jij kunt hier impact maken als je dat wilt.
 
Heb je op dit moment nog niet de benodigde diploma's, maar beschik je wel over de nodige ervaring? Geen zorgen, we zullen samen een passende oplossing vinden, zolang je maar bereid bent je in te zetten en openstaat voor het behalen van de vereiste diploma's. Het is wel handig als je al in het bezit bent van je WFT-schade Particulier-certificaat.

Uiteraard is er ook een beloning voor je inzet! Naast de prettige werksfeer binnen het bedrijf, zijn de arbeidsvoorwaarden zeer aantrekkelijk. Bovendien kun je na je pensioen nog steeds genieten van een comfortabele oudedagsvoorziening dankzij onze pensioenregeling. We bieden ook mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en educatie, en de vrijdagmiddagborrel is een traditie die we koesteren. We zorgen ervoor dat het weekend op een aangename manier wordt ingeluid, inclusief een lekker broodje op vrijdag! 

Dus, wil jij deze geweldige baan? Dan mag je ons bellen op het nummer: 040 711 40 70. Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen naar Barrie via WhatsApp op 06 18479746, of simpelweg een e-mail met je cv sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in