+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Partnership Marketeer bij UnitedConsumers Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

UnitedConsumers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van partnerships en help UnitedConsumers groeien door het opzetten van nieuwe samenwerkingen. Als Partnership Marketeer speur je online en offline naar kansen om consumenten de voordelen van ons collectief te laten ervaren. Je bent verantwoordelijk voor het actief benaderen van potentiële partners, het opzetten van lucratieve samenwerkingen en het analyseren en optimaliseren van marketingcampagnes. Een veelzijdige rol waarin jouw creativiteit en commerciële inzicht centraal staan. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij UnitedConsumers de komende jaren helpen groeien? Vind jij het leuk om nieuwe partnerships met allerlei partijen op te zetten? Voor onze marketingafdeling zijn we op zoek naar een Partnership Marketeer die op zoek gaat naar online samenwerkingsmogelijkheden.

Wat ga je precies bij ons doen?
In de functie van Partnership Marketeer ga je op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden voor UnitedConsumers, met als doel zo veel mogelijk consumenten kennis te laten maken met de voordelen van ons collectief.

Online en offline ga je op zoek naar interessante partners waar wij Nederlandse consumenten kennis kunnen laten maken met de voordelen van UnitedConsumers. Denk hierbij aan e-mailbestanden van derde partijen, ledenvoordelen, verenigingen en andere groepen consumenten. Middels banners, e-mails en andere online marketingmogelijkheden probeer je deze groepen te bereiken om traffic naar de website van UnitedConsumers te genereren.
  • Actief benaderen van potentiële partners.
  • Partnerships opzetten met interessante partijen.
  • Marketingcampagnes analyseren en optimaliseren.
  • Zoeken naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.
  • Online kansen creëren voor promotie van UnitedConsumers.


Gevraagd

Ben jij de Partnership Marketeer die we zoeken?
Heb je ervaring als partnership marketeer, online marketeer, trade marketeer of sales marketeer? Dan zijn we op zoek naar jou! Daarnaast zoeken we een assertieve en communicatieve online marketeer die weet hoe je partijen met elkaar verbindt. Ben jij die enthousiaste marketeer met overtuigingskracht om samenwerkingen op te zetten die UC nog verder helpen groeien? Deze is deze functie echt iets voor jou!
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en ambitie;
  • Je bent 32 - 40 uur per week beschikbaar;
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau richting commerciële economie/marketing;
  • Ervaring als online marketeer, digital marketeer of sales marketeer is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Fluent Dutch is required in this position. Please do not apply if you do not understand/speak Dutch on a native level.


Aanbod

Over UnitedConsumers
Gevestigd op een toplocatie, pal tegenover de ingang van Eindhoven Airport is UnitedConsumers al 23 jaar een begrip. Als consumentencollectief bieden wij vijf verschillende producten waarmee op vaste lasten bespaard kan worden, we zijn er voor iedereen. We werken niet alleen hard, maar we houden ook van Brabantse gezelligheid. We zijn een jong, hecht en informeel bedrijf en er worden regelmatig leuke borrels en uitjes georganiseerd. Als je in de regio van Eindhoven woont dan heeft dat nog een éxtra voordeel. Je bent namelijk zo weer thuis op je (UnitedConsumers) fiets na een gezellige borrel met je collega's.

Jouw sollicitatie
Kan jij je helemaal vinden in het profiel van New Business Marketeer en klinkt dit als de perfecte nieuwe baan voor jou? Neem dan nu contact met ons op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!

Uren

40 uur
32 uur is bespreekbaar
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in