+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Medisch Claimbehandelaar Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TAF

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie help je mensen die ziek zijn en niet kunnen werken. Je kijkt naar hun medische gegevens en helpt om te beslissen hoe erg ze ziek zijn en wanneer ze weer kunnen beginnen met werken. Je werkt samen met verschillende mensen om de beste hulp te geven. Dit werk is belangrijk omdat je echt iets kunt betekenen voor anderen. Je helpt niet alleen, maar zorgt er ook voor dat alles goed geregeld is. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Krijg jij energie van het combineren van het helpen en ontzorgen van onze verzekerden en administratieve taken? En heb je een medische achtergrond? Misschien ben jij dan de nieuwe collega van ons?!

We leggen je graag uit hoe jouw werkdag eruit ziet:
Je beoordeelt medische informatie van verzekerden die zich arbeidsongeschikt melden. Jij gaat dan bekijken of je voldoende informatie hebt om samen met de casemanager en arbeidsdeskundige de mate van arbeidsongeschiktheid vast te stellen en een prognose te doen voor arbeidshervatting. Als er zaken nog niet helemaal duidelijk zijn, dan ga jij aan de slag om het dossier compleet te maken.
Kortom: jij begeleidt en ontzorgt gedurende het medisch traject en helpt verzekerden bij het re-integreren. Je bent dan ook een belangrijke schakel in het multidisciplinaire team om onze verzekerden snel duidelijkheid te verschaffen over de hulp die we al dan niet kunnen bieden.

Gevraagd

Zie jij als je in de spiegel kijkt iemand die:
  • Een MBO+/HBO werk- en denkniveau heeft
  • Een medische achtergrond heeft, bijvoorbeeld als doktersassistente, verpleegkundige of fysiotherapeut
  • Van mensen houdt; het leuk vindt om contact te hebben met verzekerden, medische adviseurs, arbeidsdeskundigen en uiteraard met je collega’s
  • De Nederlandse taal uitstekend beheerst
  • Goed kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen
  • Accuraat en integer werkt


Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?
Bij ons mag je een sfeer verwachten waarin jij jezelf kan zijn, waarin jij je kunt ontwikkelen en waarbij succes hebben, succes delen en samen succes uitbouwen, iets is wat wij graag met jou delen.
Van ons krijg je een goed salaris wat we afstemmen op jouw kennis en achtergrond. Uiteraard hebben we ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv. een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering, een WGA hiaatverzekering, vergoeding van reiskosten, een fietsplan en een 13e maand). Van je salaris reserveren we iedere maand alvast 8% vakantiegeld. Dit kun je weer uitgeven tijdens de 25 vakantiedagen die je van ons krijgt. Wil je vaker vrij dan kun je eenmaal per jaar maximaal 5 dagen bijkopen. En op je verjaardag ben je vrij om dit te vieren met je familie en vrienden of iets leuks voor jezelf te doen.
Wij vinden het heel belangrijk dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen, talenten ontdekt en nieuwe vaardigheden kunt leren; dit doen we onder andere via ons online leerplatform en we maken samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan voor de toekomst.

Wil je de sfeer een beetje proeven, bekijk dan ons filmpje
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in