+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Planner Service & Onderhoud Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.300 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Als Serviceplanner Service & Onderhoud speel je een belangrijke rol in het regelen van serviceopdrachten. Je bent de persoon die zorgt dat alles op rolletjes loopt tussen opdrachtgevers, bewoners en monteurs. Je neemt telefoontjes aan, verzamelt informatie en maakt duidelijke afspraken. Jouw taak is ervoor te zorgen dat iedereen weet wat er moet gebeuren. Je communiceert goed en houdt iedereen op de hoogte. Dit werk is perfect als je van organiseren en samenwerken houdt. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Serviceplanner Service & Onderhoud ben jij de essentiële schakel tussen opdrachtgevers, bewoners en monteurs. Jij zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van serviceopdrachten door doortastend informatie te verzamelen, werkzaamheden voor te bereiden en heldere afspraken te maken. Met jouw communicatieve vaardigheden en organisatietalent zet je elke klus in beweging.


Wat ga je doen?

Voor een vooraanstaande aannemer in Service & Onderhoud ben jij als Serviceplanner de spil in het efficiënt afhandelen van serviceopdrachten. Je neemt telefonisch en digitaal serviceverzoeken aan en brengt nauwkeurig de benodigde informatie in kaart bij zowel opdrachtgevers als bewoners. Het voorbereiden van werkzaamheden vormt een cruciaal onderdeel van je takenpakket, waarbij je gedegen afspraken maakt tussen bewoners en monteurs voor een vlotte uitvoering van opdrachten.

Jouw communicatieve talenten schitteren in het onderhouden van heldere communicatielijnen met betrokken partijen, terwijl je te allen tijde de opdrachtgever op de hoogte houdt van de voortgang van de werkzaamheden. Door jouw doortastende aanpak zorg je ervoor dat elk detail wordt vastgelegd en elke stap in het serviceproces soepel verloopt. Je vormt de brug tussen de behoeften van de opdrachtgever en de uitvoering ter plaatse, waarbij je met jouw interesse in service & onderhoud een waardevolle toevoeging bent aan het team.


Jouw werkzaamheden
  • Telefonische en digitale intake van eenvoudige serviceopdrachten;
  • Verzamelen van informatie bij opdrachtgevers en bewoners;
  • Voorbereiden van werkzaamheden en opstellen van duidelijke afspraken;
  • Coördineren van afspraken tussen bewoners en monteurs voor uitvoering;
  • Actief rapporteren aan de opdrachtgever over de voortgang van opdrachten.


Gevraagd

  • Affiniteit met service & onderhoud, bij voorkeur ondersteund door relevante opleidingen of cursussen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel telefonisch als digitaal, voor effectieve interactie met opdrachtgevers en bewoners;
  • Organisatorisch talent om werkzaamheden voor te bereiden en heldere afspraken te maken;
  • Kennis van relevante softwareprogramma’s voor planning en administratie;
  • Proactieve houding en probleemoplossend vermogen om soepel te schakelen tussen verschillende taken en situaties;
  • Stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te werken terwijl je de opdrachtgevers op de hoogte houdt van de voortgang.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze aannemer in Service & Onderhoud staat een dynamische omgeving centraal, waar efficiëntie en samenwerking hand in hand gaan. Hier heerst een sfeer waarin jouw organisatorische vaardigheden volop kunnen bloeien terwijl je de communicatielijnen strak houdt. Ontdek een omgeving die openstaat voor initiatieven en waar jouw proactieve aanpak wordt omarmd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in