+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldrop.
Laad meer vacatures

Planner SOC Geldrop

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Securitas

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Het Securitas Operations Center (SOC) is het innovatieve hart van de Securitas organisatie. In het SOC komen de expertise van onze medewerkers, techniek en processen samen die Securitas voorzien van belangrijke informatie die wordt gebruikt om proactief en gegrond de juiste actie voor onze klanten uit te zetten. Als onderdeel van het SOC biedt de afdeling Teleservice een complete oplossing voor dienstverlening op afstand.

Op de afdeling Teleservice wordt 24/7 gewerkt. Dit betekent dat onze collega's continue volgens een duidelijk, logisch en vooral goed kloppend rooster aan het werk zijn. Als planner draag je enerzijds zorg voor de korte termijnplanning. Denk hierbij aan het oplossen van enkele diensten die voor de komende 2 weken nog open staan in het rooster, een ziektemelding van een collega of een plotselinge dienst die werd aangevraagd door een klant. Anderzijds ben je ook verantwoordelijk voor de lange termijnplanning:, bijvoorbeeld als er bij  één van onze grotere klanten topdrukte wordt verwacht in een bepaalde periode. Daarnaast zijn de vakantieplanning, de feestdagenplanning, forecasting en capaciteitsberekeningen vaste onderdelen van jouw werkzaamheden als planner bij Securitas.

Waar ben je goed in? Creatief en accuraat zijn. Het kunnen puzzelen met roosters, efficiënte keuzes maken, en goede communicatie met je collega’s zorgen voor een goed draaiend en tevreden team. Aan de voorkant proberen wij uiteraard de wensen en eisen vanuit medewerkers en klant zo goed mogelijk in te vullen. Maar flexibiliteit heeft grenzen. Die ene collega werkt nou eenmaal graag overdag, de ander juist ‘s avonds, en collega nummer 3 heeft bij jou zijn vakantie ingediend voor de maand december. En de klant verwacht dat afspraken nagekomen worden. Maar hé, dat is voor jou geen probleem toch? Jij bent namelijk een kei in het oplossen van uiteenlopende planningsvraagstukken. Vandaag een goede onderhandeling met die ene collega zorgt ervoor dat hij zijn vrije dag krijgt om met zijn zoon naar de voetbal te gaan, en jij volgende week je planning sluitend hebt! 

  • Jij bent een planner met ervaring in workforce management, de tools en software die daarbij hoort.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met planning, forecasting en capaciteitsberekeningen.
  • Je hebt een mbo4  werk- en denkniveau.
  • Je woont in een straal van max 40 km rond Geldrop

Wat hebben wij jou te bieden:

  • Een plannersfunctie op het SOC in Geldrop, binnen een leuk team, waar je je niet gaat vervelen!
  • Een werkweek van max 32 uur, wat minder mag ook. Na je inwerkperiode, maar altijd in overleg, behoort een dagje thuiswerken zeker tot de mogelijkheden.
  • Salaris tussen de €2600,- en €3000,- per loonperiode van 4 weken, o.b.v. een fulltime dienstverband.
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling, ontwikkelingsmogelijkheden via onze learning hub en een employee benefitsprogramma

Vind je dit interessant?

Wil je voordat je solliciteert meer informatie over de vacature van Planner in Geldrop? Gisella Wessels, recruiter, staat voor jou klaar via +316 508 29 339 (WhatsAppen? Prima) en mailen kan naar gisella.wessels@securitas. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in