+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Cloud Governance Lead @ Jumbo Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons, een bekende supermarktketen, zoeken we een Cloud Governance Lead. In deze rol bepaal je het cloud landschap en breng je zoveel mogelijk werk naar de cloud. Je krijgt een team van Senior Architecten onder je en werkt samen aan de juiste structuur. We bieden een goed salaris, korting op boodschappen, een leasebudget, en een performance bonus. Plus, onbeperkt trainingsbudget voor jouw ontwikkeling. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren Cloud-Architect die klaar is voor de volgende stap? Maar dan echt een volgende stap. Op management niveau meebepalen over het volledige cloud landschap van een van Nederlands grootste supermarkten?

Mooi, verder lezen dan:)

Het Bedrijf

Hallo, *Gele Supermarktketen*!

Dat is de slogan, dan weet je wel waar we het over hebben hè. Maar wat zit daar achter?

In tegenstelling tot die blauwe supermarktketen is dit een familiebedrijf met waarden. Ja, geen board of directors die naar kwartaalcijfers kijken en manieren verzinnen om alles belachelijk door te rekenen naar de consument. Maar een familie die achter hun supermarkt staat en het beste wilt voor hun klanten.

Een goed voorbeeld hiervan is dat er op dit moment een geschil is met een hele bekende chocolade-repen fabrikant waardoor die op dit moment niet meer bij de gele supermarktketen te vinden is. De oorzaak van dit geschil is het doorrekenen van belachelijke prijzen naar de consument. Daar doen we niet aan mee.

In tegenstelling tot de blauwe supermarkketen die in Nederland 6 euro rekent voor koffie van hetzelfde merk, dat in dezelfde winkel in Belgie zo'n 2 euro kost.

Persoonlijk vind ik dat wel cool. Kan jij je hier ook in vinden? Lees dan verder!

De Functie

Als Cloud Governance Lead bij de gele supermarktketen ben jij verantwoordelijk voor alles, maar dan ook alles cloud. En het doel is eigenlijk heel makkelijk. Zoveel mogelijk workload in de cloud brengen.

Op dit moment zijn ze hybride en werken er zo'n 70 DevOps teams volledig autonoom en ze weten waar ze naartoe gaan maar er is nog niet een volledige synergie. Daar ben jij voor nodig.

Ik weet niet of ik dit tegenwoordig nog kan zeggen maar eigenlijk hebben ze iemand nodig die ze een corrigerende tik geeft richting het juiste proces en één manier van werken.

Dat ga je natuurlijk niet alleen doen. Want je hebt een team van Senior Architecten onder je aan je rapporteren en zij delegeren de visie weer verder om er zo voor te zorgen dat de juiste structuur wordt aangebracht en de complexiteit omlaag gaat.

Nog steeds interessant? Dat dacht ik wel. Wat moet jij hiervoor moet kunnen staat hier onder.

Wat jij moet kunnen

Om alles omtrent cloud te kunnen regelen bij een op deze schaal is moet je wel veel hebben gezien. Dus minimaal rond de 10 jaar ervaring is wel een maatstaaf die wordt gehanteerd.

Jij kan managen. Je hebt een team onder je wat op je moet kunnen bouwen. Jij bent gewoon Ted Lasso, simpel en als je Ted Lasso niet kijkt dan wens ik je veel plezier met binge-watchen dit weekend (staat op Apple+)

Cost spotting. Heel belangrijk. Het is makkelijk om met zo veel teams onnodige Cloud spend te hebben. Aan jou de taak om het in kaart te brengen en waar mogelijk terug te draaien.

Het is eigenlijk niet zo lastig. Maar je moet het wel kunnen.

Wat jij krijgt
  • Geen doorgroeimogelijkheden (hoger dan dit kan het eigenlijk niet binnen de gele supermarktketen)
  • Salaris tussen de 100 en 140k per jaar
  • 30 vakantiedagen
  • Om de 4 weken betaald
  • 10% korting op je boodschappen
  • Leasebudget van 1300 euro bovenop je salaris
  • 15% performance bonus (wordt over het algemeen wel gehaald)
  • Onbeperkt trainingsbudget voor alle relevante dingen
  • Maar als je toch een cursus bloemschikken wilt doen dan vergoedt de gele supermarktketen de helft.
  • 3 dagen op kantoor de rest thuis.

Vind je dit interessant en wil je meer weten? Solliciteer hier of stuur een email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0682099493

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in